14 pro max mi pixel 10 pro xl mi

Reaksiyon skoru
3
20 ağustosta pixel 10 serisi çıktı ve 10 pro xl gerçekten çok güzel ama 14 pro max de çok cazip geliyor başka telefon önerisi yapmadan sizce gangisini almak daha mantıklı. Pixel bazı yerlerde daha iyi ama yine de 14 pro max bir İPHONE daha akıcı ve güzel gibi geliyor yardımcı olursanız çok seviniriö

20 ağustosta pixel 10 serisi çıktı ve 10 pro xl gerçekten çok güzel ama 14 pro max de çok cazip geliyor başka telefon önerisi yapmadan sizce gangisini almak daha mantıklı. Pixel bazı yerlerde daha iyi ama yine de 14 pro max bir İPHONE daha akıcı ve güzel gibi geliyor yardımcı olursanız çok seviniriö
pixelin antutusu ne kadarmış

Kullanıma bağlı. Ben Pixel 10 Pro XL alırdım

Yine ne iphoneyi görünce insanın iphoneye kayası geliyor tek eksiği yapay zeka ama çok fazla işe yarayacağını düşünmüyorum yapay zekanın
İntelligence bana bile meydan okuyamaz :D

Igrenc stok android arayuzunu kullanirken keyif alirim diyorsaniz Pixel alin. Ben apple secerdim.

• Hahaha
Reaksiyonlar: Che_
ben olsam s26 ya da s25 alırdım good lock ve one ui 7 8 aşırı iyi

Geri