Çözüldü✓ Herkes'e merhaba xbox 9.nesil gamepad alcam 2. alınır mı?

Reaksiyon skoru
1
x bir siteden xbox 9.nesil gamepad buldum 2100 tl den 1850 tl ye buldum alınır mı? bide kullanan var pil varken kaç gün gidiyor bide öneride bulunmak isterseninz bütcem 2 k

Sıfır mı o fiyata?

2. El alıyosan garantisi olmasına dikkat et. Garantisiz ise alma. Xbox kolunu ikinci el almak daha mantıklı zaten

Onun yerine gamesir nova 2 lite almanızı öneririm. Kol koleksiyoncusu ve youtuberı olarak bu fiyat bandında alabileceğiniz bana sorarsanız en iyi kol. 2100 TL fiyatı
hocam youtube linkinizi varsa atarmısınız inceleme yaptıysanız
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

2. El alıyosan garantisi olmasına dikkat et. Garantisiz ise alma. Xbox kolunu ikinci el almak daha mantıklı zaten
hocam sakaryada yaşıyorum 2. el sakaryada yok kocaelinde buldum garantisi geçen ay bitmiş

Onun yerine gamesir nova 2 lite almanızı öneririm. Kol koleksiyoncusu ve youtuberı olarak bu fiyat bandında alabileceğiniz bana sorarsanız en iyi kol. 2100 TL fiyatı
Hocam Youtube'da Katip Çelebi siz misiniz ?

Hocam Youtube'da Katip Çelebi siz misiniz ?
Evet benim hocam
hocam youtube linkinizi varsa atarmısınız inceleme yaptıysanız
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam sakaryada yaşıyorum 2. el sakaryada yok kocaelinde buldum garantisi geçen ay bitmiş
Videoda yurt dışından alma yöntemini söyledim isterseniz o şekilde alırsınız isterseniz de Türkiye üzerinden 2100 TL'ye alırsınız

Evet benim hocam
Satın almadan önce incelemenizi izlemiştim yardımı dokundu teşekkürler. Bir sorum olacaktı, kolu şarj ederken kabloya takıyoruz ama home tuşunun ışığı yanmalı mı yoksa basılı tutup kapatmak mı lazım. Ayrıca home tuşuna basılı tutunca Game Bar açılması, Steam geniş ekran modunda başlatma gibi özellikleri kapatabiliyor muyuz?

Satın almadan önce incelemenizi izlemiştim yardımı dokundu teşekkürler. Bir sorum olacaktı, kolu şarj ederken kabloya takıyoruz ama home tuşunun ışığı yanmalı mı yoksa basılı tutup kapatmak mı lazım. Ayrıca home tuşuna basılı tutunca Game Bar açılması, Steam geniş ekran modunda başlatma gibi özellikleri kapatabiliyor muyuz?
O özelliği sanırım kapatamıyoruz hocam. Kapatmasanız da kolu kullanırken de şarj oluyor

• Beğen
Reaksiyonlar: Styx
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,579
Üyeler
183,139
Son üye
dteahmet
Geri