- Konu Sahibi Konu Sahibi
Şuan %20 indirim ile 7699 indirim normal mi yoksa her zamanki fiyat mı böyle yalan mı acrba yaniHawk alacaksan mağazadan al yine indirim yapabilirler
Şuan %20 indirim ile 7699 indirim normal mi yoksa her zamanki fiyat mı böyle yalan mı acrba yaniHawk alacaksan mağazadan al yine indirim yapabilirler
bi ara 8.200 fln dı indirimde ola bilir ne desem yalan olur ama yakınında hawk mağzası varsa hem alıp gidersin hemde indirim şansın arta bilirŞuan %20 indirim ile 7699 indirim normal mi yoksa her zamanki fiyat mı böyle yalan mı acrba yani
Konyadayim sanmam dur bakayimbi ara 8.200 fln dı indirimde ola bilir ne desem yalan olur ama yakınında hawk mağzası varsa hem alıp gidersin hemde indirim şansın arta bilir
O zmn al geç peşin taksit yapabiliyorsan yap alKonyadayim sanmam dur bakayim
Aldım taksitte vade farkı vardı bende tek çekim yaptımO zmn al geç peşin taksit yapabiliyorsan yap al
Hawk fab v6 alabilirsin ben aldım herkes de çok memnun kardeş niye bulamayasın o paraya
Hayırlı olsun hocam güle güle kullanınAldım taksitte vade farkı vardı bende tek çekim yaptım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Aldim v5 aldım bende
Allah razı olsunHayırlı olsun hocam güle güle kullanın
4 ila 10 is günü içerisinde kargoya verilecek diyor sıfırdan mi yapıyorlar her seferinde ellerinde stokta yok mu onu anlamadımHayırlı olsun hocam güle güle kullanın