- En İyi Cevap
- 2
- Reaksiyon skoru
- 11,588
- Konu Sahibi Konu Sahibi
"Battım" Deyip neden hâlâ alıyorsun? Zaten elinde olan şeyler var. Al-sat ise farklıAlayı mı yine hepsini komple![]()
"Battım" Deyip neden hâlâ alıyorsun? Zaten elinde olan şeyler var. Al-sat ise farklıAlayı mı yine hepsini komple![]()
FUxiden iyiyse alayım yav ses kasamiyorum"Battım" Deyip neden hâlâ alıyorsun? Zaten elinde olan şeyler var. Al-sat ise farklı
Kablosuz yok. Kenedim kullandım mikrofonu bozuk çıktı diye iade ettim. 600 lira olsa önerirdim de 800 paran varsa iyiAlsammı ya kablosuz yok mu?
H3 ile pek bir farkı yok. H7 olduğuna göre tavsiye etmemFUxiden iyiyse alayım yav ses kasamiyorum
Bu sefer seyre bakcaz desene cumamı beklesem ki?Kablosuz yok. Kenedim kullandım mikrofonu bozuk çıktı diye iade ettim. 600 lira olsa önerirdim de 800 paran varsa iyi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
H3 ile pek bir farkı yok. H7 olduğuna göre tavsiye etmem
AnlamadımBu sefer seyre bakcaz desene cumamı beklesem ki?
gaming gecesi beklenir dediğibnizz gibi orda sadece havit değil farklı markalarda oluyorBu sefer seyre bakcaz desene cumamı beklesem ki?
Gaming gecesi bozdu artık. Adam akıllı ürün göremiyorum ya da nadirengaming gecesi beklenir dediğibnizz gibi orda sadece havit değil farklı markalarda oluyor
Dostum öyle deme başka nereden alalım varsa sen söyle elimizde bi tek gece var.Gaming gecesi bozdu artık. Adam akıllı ürün göremiyorum ya da nadiren
Ya M2 SSD lazım şöyle bi 10TB olsa ömürlük olur da tabii fiyatta uçuyor temizinden dramli dramsiz 2x2TB uyguna getirsem iyi olacak yada 2k monitör yada 4k dual modlu monitör temizinden iyi olur açıkçasıgaming gecesi beklenir dediğibnizz gibi orda sadece havit değil farklı markalarda oluyor
Ben de "bozdu" diyorum. Başka yer yok zatenDostum öyle deme başka nereden alalım varsa sen söyle elimizde bi tek gece var.
Ben de "bozdu" diyorum. Başka yer yok zaten
Sen ciddi istiyormuşsun 2 TB'ıYa M2 SSD lazım şöyle bi 10TB olsa ömürlük olur da tabii fiyatta uçuyor temizinden dramli dramsiz 2x2TB uyguna getirsem iyi olacak yada 2k monitör yada 4k dual modlu monitör temizinden iyi olur açıkçası