❌İndirim Bitti! SHENZHENAUDIO İndirimleri!

Aynı uçakta gelen kargolar ekonomi shipmentla gelen kargolar aynı denetime tabi olan kargolar aynı lastmile şirketine ait kargolar sadece biri epo biri shenzhen. Biri geçiyo diğeri niye geçmiyo anlamıyorum. Yunexpressin birinin cezasını ödeyip diğerini ödememe gibi bi şansı yok. Nasıl bi aksilik oldu anlamıyorum
Bide bizimki 23unde gümrükten salinmis muhtemel gine gümrük bizimkini gözetim altına alicakmis gibime geliyor çünkü ben önceden sürat kargoyu aradığımda bize kargoların bilgisi geldikten sonra kargoyu eğer ki sisteme 1 gün içerisinde girmezsek bize devlet tarafından ceza uygulaniyor demişti bana muhtemelen gine gümrük gözetim altına alicak bizim kargoyu yada başka bir şey cikicakmis gibime geliyor. Mesela arkadaşında attığı fotoda 23 ünde salinmis 24unde kargo firması almış sıkıntı

Bide bizimki 23unde gümrükten salinmis muhtemel gine gümrük bizimkini gözetim altına alicakmis gibime geliyor çünkü ben önceden sürat kargoyu aradığımda bize kargoların bilgisi geldikten sonra kargoyu eğer ki sisteme 1 gün içerisinde girmezsek bize devlet tarafından ceza uygulaniyor demişti bana muhtemelen gine gümrük gözetim altına alicak bizim kargoyu yada başka bir şey cikicakmis gibime geliyor. Mesela arkadaşında attığı fotoda 23 ünde salinmis 24unde kargo firması almış sıkıntı
Dostum bu kargonun akıbeti yüzünden site işlem yapmıyor sürekli bir bahane ile oyalıyor beni bari güncelleme yapmayında paramı alayım her türlü zarar adamlar.

Buga mı girdi şimdi kargolar. Her ay düzenli olarak denetime girip salınacak mı

Dostum bu kargonun akıbeti yüzünden site işlem yapmıyor sürekli bir bahane ile oyalıyor beni bari güncelleme yapmayında paramı alayım her türlü zarar adamlar.
Keşke öyle olsa hocam resmen çocuk oyuncağına çevirdiler dediğim gibi sürat kargoyu bir ay önce aramıştım bu durum için bana öyle söylemişlerdi 1 gün içerisinde kargoya işlem yapmazlarsa ceza aliyoruz demisti
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Buga mı girdi şimdi kargolar. Her ay düzenli olarak denetime girip salınacak mı
Valla bilmiyorum hocam bende ya sürat kargoya bildirim gitmedi ama gitti gözüküyor yunexpress trackinge göre yada bir daha gözetim altına giricek

@kepenss Dostlar kargoya güncelleme geldi noluyor :D

İmha felan gelmemiş heralde noluyor çözemedim bilgisi olan var mı ?

@Marginale hocam siz ne diyorsunuz buna bir anda telefonda güncelleme mesajı görünce noluyor lan dedim bi :D
Bende böyle bir şey göremedim

Ekler

• Screenshot_2025-08-26-20-14-38-116_com.android.chrome.webp
    Screenshot_2025-08-26-20-14-38-116_com.android.chrome.webp
    100.8 KB · Hit: 30
Allah Allah çok garip bunlar keyiflerince iş yapıyor heralde bizimkilerde muhtemelen hiçbir yere haraket etmicek yeniden gümrük alıcak
Arkadaşın ürünü belki daha sonra varan postadandır

Allah Allah çok garip bunlar keyiflerince iş yapıyor heralde bizimkilerde muhtemelen hiçbir yere haraket etmicek yeniden gümrük alıcak
Gerçi Jun 23 yazıyor

Aynen bende sonradan fark ettim aşırı heyecanlandık hocam ondan fark etmemişiz :D
Kanka bazen gümrükten çıksada barkod oluşturmadıkları oluyor bu arada haftasonu da girdi araya. He yarında bi tık olmazsa o zaman 3.5 atmaya başlayabilirsiniz ama cmfkflf. Çünkü aynısı aylar önce bana olmuştu geçti gözüktü 3-4 gün sonra anca elime ulaşmıştı.

Kanka bazen gümrükten çıksada barkod oluşturmadıkları oluyor bu arada haftasonu da girdi araya. He yarında bi tık olmazsa o zaman 3.5 atmaya başlayabilirsiniz ama cmfkflf. Çünkü aynısı aylar önce bana olmuştu geçti gözüktü 3-4 gün sonra anca elime ulaşmıştı.
Dediğiniz gibide olabilir hocam hayırlısı bakalım inşallah yarın herkese bir sms gelir :D

da kepenss hocamda hiç güncelleme yok o işkillendirdi beni
Bazen oluyor bu şekilde, zaten bildirimde de istanbul center'a gönderilecek yazıyor henüz onlara ulaşmamış yanı. Yoğunluk olduğunda depolarda bi süre bekletebiliyorlar. Tabii aksi durum yoktur umarım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,178,424
Üyeler
187,043
Son üye
....mehmet
Geri