Leonidax
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,601
Bu istanbul center neci ya hocam size hangi kargoyla geldi biliyor musunuz ?
Bu istanbul center neci ya hocam size hangi kargoyla geldi biliyor musunuz ?
SüratBu istanbul center neci ya hocam size hangi kargoyla geldi biliyor musunuz ?
Sağolun hocam hayırlısı bakalım inşallah bizimkinide teslim almayı becerebilir sürat kargoSürat
Benimki halaSağolun hocam hayırlısı bakalım inşallah bizimkinide teslim almayı becerebilir sürat kargo
Meydan benim şubemin adı, yanlış anlaşıldı galiba bu epomaker kargosuydu sizinkiler gibi kalmıştı fakat 1 ay sonra geldi. Yapılan gelişme farklı diye attım kargo geçmişimiBenimki hala
【<IST>】 AirPlane clearance finish,ready to ship to 【Istanbul Center】.
böyle meydan falan yok.
Evet bende sonradan fark ettim onudaMeydan benim şubemin adı, yanlış anlaşıldı galiba bu epomaker kargosuydu sizinkiler gibi kalmıştı fakat 1 ay sonra geldi. Yapılan gelişme farklı diye attım kargo geçmişimi
Bu kargo güncelleme işi yüzünden whatgeek hala aksiyon almıyor yeni ürün istedim adamlar bana eski ürün takip numarasını atıyor.Evet bende sonradan fark ettim onudaheyecandan hiç bakmamışız bile
Shenzende de kargo ücreti çıkıyor shenzen destek vergi çıkarsa karışmayız yazdı.Hayddaa o zaman bizim kargolarda gelicek gibi duruyor hadi hayırlısı inşallah gelir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
35dolar kargo ücreti ödüyorsunuz hocam bilginiz olsun.
Yok hocam haklısınız ama ben sadece öteki arkadaslarada ücreti belli etmek için yazdım bazı arkadaşlarımız ücretsiz anlamasın diyeShenzende de kargo ücreti çıkıyor shenzen destek vergi çıkarsa karışmayız yazdı.
Yav gümrükte vergi çıkmasın 50 dolar da öderim.Yok hocam haklısınız ama ben sadece öteki arkadaslarada ücreti belli etmek için yazdım bazı arkadaşlarımız ücretsiz anlamasın diye
Hocam onu biliyoruz epomaker kargolarıyla aynı anda geçti bizim kargolarda ama bizden kimseye süratten sms gelmedi 2 hafta sonrada tekrar gümrük denetimine girdi şimdi bi daha salındı gözüküyo (herkeste değil ama) farklı bi prosedür uyguluyolar bizeMeydan benim şubemin adı, yanlış anlaşıldı galiba bu epomaker kargosuydu sizinkiler gibi kalmıştı fakat 1 ay sonra geldi. Yapılan gelişme farklı diye attım kargo geçmişimi
Biliyorum bilmeyen arkadaşlar karşılaştırsın diye attim o ssiHocam onu biliyoruz epomaker kargolarıyla aynı anda geçti bizim kargolarda ama bizden kimseye süratten sms gelmedi 2 hafta sonrada tekrar gümrük denetimine girdi şimdi bi daha salındı gözüküyo (herkeste değil ama) farklı bi prosedür uyguluyolar bize
Aynı uçakta gelen kargolar ekonomi shipmentla gelen kargolar aynı denetime tabi olan kargolar aynı lastmile şirketine ait kargolar sadece biri epo biri shenzhen. Biri geçiyo diğeri niye geçmiyo anlamıyorum. Yunexpressin birinin cezasını ödeyip diğerini ödememe gibi bi şansı yok. Nasıl bi aksilik oldu anlamıyorumBiliyorum bilmeyen arkadaşlar karşılaştırsın diye attim o ssi