4080 vs 9070xt takas edilir mi

Reaksiyon skoru
72
9070xt nitro+ yi sıfır 40k civarına alacam elran kartınıda 42 43k ya verecem suprim x
Son güncellemeler sonrası mantıklı mı

Elinde hali hazırda güçlü Nvidia kart varken mantıklı değil. 4080 seni çok rahat 5 sene daha götürür. Ben olsam yapmazdım.

9070xt nitro+ yi sıfır 40k civarına alacam elran kartınıda 42 43k ya verecem suprim x
Son güncellemeler sonrası mantıklı mı
4080 superden %7 performans azdı 4080 performansıyla farkı nasıl eşit mi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

rt pt çok kullanıyosan boşver

4080 superden %7 performans azdı 4080 performansıyla farkı nasıl eşit mi

rt pt çok kullanıyosan boşver
Rt pt kullanıyorumda 9070xt o kadar kötü mü ki rt pt de pt zaten 2 3 oyunda falan var sanırım rt bile oynadıpım çoğu oyunda yokta varsa kullanıyorum sadece nitro+9070xt kasama daha öok yakışır gibi geliyor performans açısındanda çok fark yok gibi ama güncelde rt dlss4 fsr4 frame genler ne alemde onların karşılaştırması lazım

Rt pt kullanıyorumda 9070xt o kadar kötü mü ki rt pt de pt zaten 2 3 oyunda falan var sanırım rt bile oynadıpım çoğu oyunda yokta varsa kullanıyorum sadece nitro+9070xt kasama daha öok yakışır gibi geliyor performans açısındanda çok fark yok gibi ama güncelde rt dlss4 fsr4 frame genler ne alemde onların karşılaştırması lazım
4070 ti super seviyesinde nitro biraz geçebilir

pt gereksiz zaten şu anki kartlar yamulsun diye çıktı

dlss4 için oyun şirketlerinde mühendisler çalıştığı için ilk sene çok fazla oyunda çıkmış olarak geliyor

sonradan oyun şirketine kalıyor dlss fsr işi

4070 ti super seviyesinde nitro biraz geçebilir

pt gereksiz zaten şu anki kartlar yamulsun diye çıktı

dlss4 için oyun şirketlerinde mühendisler çalıştığı için ilk sene çok fazla oyunda çıkmış olarak geliyor

sonradan oyun şirketine kalıyor dlss fsr işi
4080le devam ya suprim boru değil arkadan kablo takmayıverelim şimdi kim yğraşacak sil driverşarı falan

Eski seriden geçsen neyse dicemde, 4080 taş gibi kart, 9070XT geçersen geriye gidersin her oyunda FSR4 açılmıyor ve render yayında 4080 daha iyi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,176,782
Üyeler
186,790
Son üye
ejdercik3411
Geri