🔥İndirim 8BitDo Ultimate 2C Mor 1.975 TL

İsimbulamajim

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
5,422
Bu gizala Türkiye satıcısı yeni çıktı ve en popüler Temu ürünlerini vb. satıyorlar. Bilgisi olan varsa iyi olur.

Son düzenleme:
alınır mı arkadaşlar, koldan anlamıyorum hiç, bilgisayara takacağım.

Gizala mı yeni çıktı?😀 Yok hocam. Uzun süredir piyasadalar. Ama bu ürünü önermiyorum. Yoklama oranı 500hz üstüne çıkmayan arkadaşlarla karşılaştım. Uygulama desteği de yok.
THRONE Tactical Hero önerecektim ama her yerde bitmiş😢. Bigbig won aether bakılabilir.

Konsologa sponsorlukta veriyodu. Piyasada çokta yeni sayılmazlar.Güvenilir firma
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

alınır mı arkadaşlar, koldan anlamıyorum hiç, bilgisayara takacağım.
Pişman etmez

Bende var indirim yok ama en sıkıntısız kaliteli gamepad fiyatına göre

Bu satıcı çoktandır var hocam. Amazon üzerinde de bayadır var.

Bu gizala Türkiye satıcısı yeni çıktı ve en popüler Temu ürünlerini vb. satıyorlar. Bilgisi olan varsa iyi olur.

Yeni değil hocam güvenilir ve Türkiye Nintendo switch Distribütörü

Gizala mı yeni çıktı?😀 Yok hocam. Uzun süredir piyasadalar. Ama bu ürünü önermiyorum. Yoklama oranı 500hz üstüne çıkmayan arkadaşlarla karşılaştım. Uygulama desteği de yok.
THRONE Tactical Hero önerecektim ama her yerde bitmiş😢. Bigbig won aether bakılabilir.
hocam bunlarin gamesir nova lite ile cok farki var mi 2. kol almak istiyorum ama cok degisik markalar var karar veremedim

hocam bunlarin gamesir nova lite ile cok farki var mi 2. kol almak istiyorum ama cok degisik markalar var karar veremedim
Nova lite'da kablosuz 1000hz yoklama oranı yok. Ben olsam çok yaklaşmazdım.

Nova lite'da kablosuz 1000hz yoklama oranı yok. Ben olsam çok yaklaşmazdım.
kullaniyorum cok memnunum bigbig daha da iyi ise direkt aliyim hocam baska oneriniz var mi ucuz

Bunun yerine Gamesir G7 Pro tavsiye ederim, verdiğiniz para 2 katı olur ama çok daha memnun kalırsınız.

Geri