Windows XP Aşığıyım
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 5,575
Dostlar şu an 16 yaşındayım ve bugün ön üst sağ dişimdeki çürük için doktora gittim ancak işler baya beklemediğim şekilde gelişti. Arka dişlerimden birinin enfeksiyon nedeniyle kurtarılması çok zor ancak direkt çekilmesi çene sinirlerinde geçici veya kalıcı uyuşukluk hasarına sebep olabilirmiş. Buradaki parçanın küçültülmesi için üniversite hastanelerinin cerrahisinden randevu alıp gitmem önerildi. Ankara'da gitmiş ve memnun kalmış olanlar yardımcı olabilirse sevinirim. Bir diğer konu ise 15 dişe dolgu gerekli dedi ve en çok buna şaşırdım çünkü geçen sene de bir dolgu için gittiğimde böyle bir durum söylenmemişti ve gerçekten şu an dişlerime iyi bakmamanın cezasını çekiyorum. Herhangi bir ağrı sızı mevcut değil şu an hiçbir dişte. Eğer fırçalamamaya devam edersen 25'inde dişsiz kalırsın dedi doktor ve muhtemelen haklı da. Bu konuda ise sizden fırçalama ile ilgili öneri almak istiyorum. Evde bir adet elektrikli dönen başlıklı diş fırçası var ve bir başlığı bana ait. Bunu kullanmak mı daha mantıklı yoksa klasik tip fırçalar mı? Bilgisi olanlara da sorum hangi sertlikte fırçalar kullanılmalı? Vereceğiniz cevaplar için şimdiden teşekkürler bu konulardan herhangisi için fikri veya bilgisi olanlar lütfen belirtsin.