Valla 2019 üstü olsa dizel benzin hiç anlamam bizi yolfa bırakmasın az yaksin az yaksın derken. Arabaya göre az yaksın siz önerdiğini bütün araçları yazabilirsinizYıl tercihiniz var mı? En eski 2012 gibi, dizel benzin tercihi?
Temiz bulabilirsen ve 2015 olması sorun değilse tucson al benceValla 2019 üstü olsa dizel benzin hiç anlamam bizi yolfa bırakmasın az yaksin az yaksın derken. Arabaya göre az yaksın siz önerdiğini bütün araçları yazabilirsiniz
Tucsonun ya pertini ya da 300bin km üstünü alırsın 1milyonaTemiz bulabilirsen ve 2015 olması sorun değilse tucson al bence
Muhtemelen öyle olur o yüzden temiz bulması zorda olsa belki eski model felan bulur gibiTucsonun ya pertini ya da 300bin km üstünü alırsın 1milyona
Hocam mesela yılda 10.000 Gibi az bir kilometre yapıyorsanız, günde 10 KM işe git 10 KM işten gel gibi sürecekseniz dizel pek tercih etmenin anlamı kalmıyor ama ben önerilerini yaparım siz aralarından seçersiniz.Valla 2019 üstü olsa dizel benzin hiç anlamam bizi yoksa bırakmasın az yaksin az yaksın derken. Arabaya göre az yaksın siz knerdiginiz bütün araçları yazabilirsiniz
O bütçe de otomatik vites yeni model içi geniş bulmak zor. Yeni model dersen b segment bir sürü seçenek var ama içi dar. C segentte de bi megane corolla kaldı onlarda dar. Egea cross düşünülebilir. Daha geniş araba istiyosan ya mecbur model yılı düşürücen ya da 100bin bütçe artırıcan50 üstu olur altı olur aile arabası olucak otomatik vites , içi geniş , tercihen km az otomobil SUV vs hiç fark etmez önerilerinizi bekliyorum piyasayı hiç bilmiyorum
Ben satıyorum 2017 opel astra 1.6 cdti ilgilenirmisin piyasaya göre ucuz fiyatıArkadaşlar geniş araba dediğim polo dan geniş olsun içi araba ile çok fazl uzun yol yapılmayacak senede 3 5 kere yapilir onun harica evden işe isden eve
Araç arıza çıkarırsa sanayi de ustanın elini öpersiniz hocamMaks 1.5 m kim 1m bütçem var aile arabası olucak otomatik vites , içi geniş , tercihen km az otomobil SUV vs hiç fark etmez önerilerinizi bekliyorum piyasayı hiç bilmiyorum