1M bütçeye araba önerisi

UnderGoin

Cezalı
80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,083
Maks 1.5 m kim 1m bütçem var aile arabası olucak otomatik vites , içi geniş , tercihen km az otomobil SUV vs hiç fark etmez önerilerinizi bekliyorum piyasayı hiç bilmiyorum

Son düzenleme:
Yıl tercihiniz var mı? En eski 2012 gibi, dizel benzin tercihi?

Yıl tercihiniz var mı? En eski 2012 gibi, dizel benzin tercihi?
Valla 2019 üstü olsa dizel benzin hiç anlamam bizi yolfa bırakmasın az yaksin az yaksın derken. Arabaya göre az yaksın siz önerdiğini bütün araçları yazabilirsiniz

Son düzenleme:
Valla 2019 üstü olsa dizel benzin hiç anlamam bizi yolfa bırakmasın az yaksin az yaksın derken. Arabaya göre az yaksın siz önerdiğini bütün araçları yazabilirsiniz
Temiz bulabilirsen ve 2015 olması sorun değilse tucson al bence

Valla 2019 üstü olsa dizel benzin hiç anlamam bizi yoksa bırakmasın az yaksin az yaksın derken. Arabaya göre az yaksın siz knerdiginiz bütün araçları yazabilirsiniz
Hocam mesela yılda 10.000 Gibi az bir kilometre yapıyorsanız, günde 10 KM işe git 10 KM işten gel gibi sürecekseniz dizel pek tercih etmenin anlamı kalmıyor ama ben önerilerini yaparım siz aralarından seçersiniz.

Megane'da 1.3 Tce, 1.5 DCİ veya 1.5 BlueDCİ tercih edebilirsiniz. 1.5 BlueDCİ, 1.5 DCİ'nin yeni nesil olanı, aralarında ufak güç farkları ve şanzıman farkı var.

Focus'da 1.5 Dizel veya Benzin öneririm. Focus bulmak o bütçede Megane'a göre biraz daha zor.

1.6 TDI Octavia ama zor bulunur, KM ye bağlı.

1.4 TSI Jetta ama 2017'den sonra TR'ye gelmedi.

Opel İnsignia 1.6 CDTI.

Temiz bulabilirsen 1.8 Hybrid Corolla

Suv tarafında o bütçede aileye gidecek 2019 civarı pek mantıklı şeyler gelmedi.

Aile için geniş denilince aklıma bunlar geliyor bütçeye göre bulunabilecek.

50 üstu olur altı olur aile arabası olucak otomatik vites , içi geniş , tercihen km az otomobil SUV vs hiç fark etmez önerilerinizi bekliyorum piyasayı hiç bilmiyorum
O bütçe de otomatik vites yeni model içi geniş bulmak zor. Yeni model dersen b segment bir sürü seçenek var ama içi dar. C segentte de bi megane corolla kaldı onlarda dar. Egea cross düşünülebilir. Daha geniş araba istiyosan ya mecbur model yılı düşürücen ya da 100bin bütçe artırıcan

Belki giulietta bulursun, eğer öyle uzun yok çok yapılmayacaksa elektrikli mg yakalamaya çalışabilirsin o bütçelerde çok temiz araç bulmak zor. Belki 150-200k kilometrelerde golf yakalayabilirsin veya 100-150k km lerde jetta olabilir. Az üzerine çıkıp sıkı pazarlık ile honda city olabilir takip etmen lazım, kia ceratolarda fena değil yine 100k km civarında bulursun diye tahmin ediyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ama şahsim fikrim aile kullanımı içinde uygun olduğu için
bu tarz bakabilirsiniz berlingo combo rifter veya toyotanın bu bütçelerden düşük kilometre yakalama şansın daha fazla, hemde alacağın diğer araçlara göre hem geniş hemde daha dolu bir araç olur üzerindeki 1.5 dizel eat8 ileri şanzıman ilede az yakar çok kaçar

https://www.sahibinden.com/ilan/vas...go-1.5-shine-bold-eat8-130hp-1266047726/detay

Arkadaşlar geniş araba dediğim polo dan geniş olsun içi araba ile çok fazl uzun yol yapılmayacak senede 3 5 kere yapilir onun harica evden işe isden eve

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,764
Üyeler
183,887
Son üye
Kaloriferci Ahmet
Geri