GPU ve CPU sıcaklık değerleri normal mi

ErenROG

80+ Gold
En İyi Cevap
7
Reaksiyon skoru
7,258
Gpu 78-80
Cpu 69-75
Arası gidip geliyor oyun içindeyken ama yanda ki temperli camı çıkarınca ekran kartı 69lara cpu 61lere düşüyor AMD stok fan kullanıyorum şuan değerler bu şekilde normal mi yoksa cami çıkarıp mı kullanayım

Gpu 78-80
Cpu 69-75
Arası gidip geliyor oyun içindeyken ama yanda ki temperli camı çıkarınca ekran kartı 69lara cpu 61lere düşüyor AMD stok fan kullanıyorum şuan değerler bu şekilde normal mi yoksa cami çıkarıp mı kullanayım
Normal stok soğutucu ile cpu gayet normal. Gpu'nun modeli nedir?

Bence gayet normal, fanların hızını biraz daha arttırırsan gayet iyi olacaktır öyle camı çıkarmayı gerektirecek bir durum yok bence.

rtx 2060 super
Normal stok soğutucu ile cpu gayet normal. Gpu'nun modeli nedir?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bence gayet normal, fanların hızını biraz daha arttırırsan gayet iyi olacaktır öyle camı çıkarmayı gerektirecek bir durum yok bence.
Hızı nasıl arttırıcam bana da biraz yavaş çalışıyorlar gibi geliyor dönüşünü görebiliyorum fanların bakınca

rtx 2060 super

Hızı nasıl arttırıcam bana da biraz yavaş çalışıyorlar gibi geliyor dönüşünü görebiliyorum fanların bakınca
Modeli nedir peki asus dual mi rog strix mi nedir yani

rtx 2060 super

Senin anakartına göre değişir sanırım ama zaten Google a yazacağın bir iki basit kelime ile bulabilirsin. Ekran kartı içinse MSI Afterburner var. Bi de undervolt da yapabilirsin.

inno3d kullanıyorum hocam
Bana birazcık fazla geldi değerler aynı dereceler Amd de olsa sorunlu oluyor da kart :)
Kasanızın hava akışı nasıl peki hocam yani modeli nedir kasanızın?

Bana birazcık fazla geldi değerler aynı dereceler Amd de olsa sorunlu oluyor da kart :)
Kasanızın hava akışı nasıl peki hocam yani modeli nedir kasanızın?
spec delta rgb hocam

Senin anakartına göre değişir sanırım ama zaten Google a yazacağın bir iki basit kelime ile bulabilirsin. Ekran kartı içinse MSI Afterburner var. Bi de undervolt da yapabilirsin.
b450m s2h kullanıyorum msi afterburner var ama nasıl kullanırım bilmiyorum

spec delta RGB hocam
Anladım çok da kötü değil kasanın hava akışı orta seviyede denebilir o kasa için.
Furmarkta maksimum kaç görüyorsunuz acaba hiç denediniz mi (cpu normal dediğim giibi ileride t6 ultra alırsanız daha da iyi olur)

Anladım çok da kötü değil kasanın hava akışı orta seviyede denebilir o kasa için.
Furmarkta maksimum kaç görüyorsunuz acaba hiç denediniz mi (cpu normal dediğim giibi ileride t6 ultra alırsanız daha da iyi olur)
Hiç test etmedim hocam sistemi alalı 2 gün oldu

Hocam şu videoyu izleyerek gerekli testleri yapmanı öneririm:
Deniyorum hcam teşekkürler

hocam şimdi test yaptım maks gpu sıcaklığı 75 derece ve 8742 puan

Geri