S24 ultra mı s25+ mı

Büyük konuşmak gibi olmasın genede
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ultra çok fark yaratıyo s24 ultra kullanan biri olarak öneririm. ama tuğla gibi ve köşeli olması rahatsız edebiliyo
Olsun bir şey soracam

Hocam nerden nekadara aldınız telefon u
ben yd cihaz kullanıyorum hocam. teknoloji konusunda bira bağımlıyım sanırım imkanım oldukça telefon bilgisayar gibi şeyleri değişiyorum oyuncak hevesi gibi benim için. şuan s24 ultra ve 16 pro kullanıyoeum. yd sıfır 23k ya almıştım ama fiyatları baya arttı. eğer tr cihaz alıcam derseniz ve android istiyosanız bakıp öneride bulunabilirim

ben yd cihaz kullanıyorum hocam. teknoloji konusunda bira bağımlıyım sanırım imkanım oldukça telefon bilgisayar gibi şeyleri değişiyorum oyuncak hevesi gibi benim için. şuan s24 ultra ve 16 pro kullanıyoeum. yd sıfır 23k ya almıştım ama fiyatları baya arttı. eğer tr cihaz alıcam derseniz ve android istiyosanız bakıp öneride bulunabilirim
Tr alıcam android için

Olur hocam bende o yüzden açmıştım konuyu yardımcı olur musunuz

Son düzenleme:
Tr alıcam android için
samsungların fiyatları saçma orada artmış.
Tr alıcam android için

Olur hocam bende o yüzden açmıştım konuyu yardımcı olur musunuz

hocam honor en makul ve mantıklı model fiyatı yüzünden çok uygun ve amiral gemisi segmentinde üzmez asla. kamera için istersen kesinlikle vivo al. diğerlerinin kameralarına fakr koyacak seviyede. ama illa samsung dersen de s24 ultra fiyatına s25 ultra var hem 256 hem 512 attım fiyatları yakın 512 yi tercih etmeni öneririm. ama bence honorla vivoya bak. bende vivoya geçmeyi düşünüyorum bütçe konusunda sorun yaşamıyosan vivo yok 15k cebimde kalsın dersen kesinlikle honor pişman etmez

hocam honor en makul ve mantıklı model fiyatı yüzünden çok uygun ve amiral gemisi segmentinde üzmez asla. kamera için istersen kesinlikle vivo al. diğerlerinin kameralarına fakr koyacak seviyede. ama illa samsung dersen de s24 ultra fiyatına s25 ultra var hem 256 hem 512 attım fiyatları yakın 512 yi tercih etmeni öneririm. ama bence honorla vivoya bak. bende vivoya geçmeyi düşünüyorum bütçe konusunda sorun yaşamıyosan vivo yok 15k cebimde kalsın dersen kesinlikle honor pişman etmez
Hocam internet ten almayacağım burda honoru bulabilir miyim

Hocam internet ten almayacağım burda honoru bulabilir miyim
honor sadece internet satışı yapıyor maalesef. ama 15k için 3 gün beklenir hele de bursa ist gibi bi yerdeysen ertesi gün teslim ederler

Bide s24 ultra,s25 ultra gibi telefonları Samsung un bayisinde alsam fazla fiyat kitlerlermi

honor sadece internet satışı yapıyor maalesef. ama 15k için 3 gün beklenir hele de bursa ist gibi bi yerdeysen ertesi gün teslim ederler
Öyle bir yerde olsam beklenir ben sipariş versem bile Balıkesir e gitmek zorunda kalırım git gel zor oluyor

şahsen kamera yönünde uçak fotoğrafları çekmeyi sevdiğim için ve genel olarak fotoğraf çekmeyi sevdiğim için 24 ultra seçerdim ben

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,151,364
Üyeler
183,105
Son üye
Ardcnshn
Geri