Gene Takovic
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 830
İroni yaptık be yahu
Recebe 3 tane almak istemiyorum o kadar bana vergi indirimi yapmıştı ama olsunAli Koç da yd alacaksa ülkenin durum rezil demekki
İstifa etmeyi ne zaman düşünüyorsunuzRecebe 3 tane almak istemiyorum o kadar bana vergi indirimi yapmıştı ama olsun![]()
O paraya sistem+ telefon alınırO paraya öküz çiftliği alırız biz
Düşünmüyorum Allahın izniyle @Sadettin Saran ı sandıklara gömecem seçimlerdeİstifa etmeyi ne zaman düşünüyorsunuz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
O paraya sistem+ telefon alınır
O paraya egea tampon+far+ sağ çamurluk alınırİstifa etmeyi ne zaman düşünüyorsunuz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
O paraya sistem+ telefon alınır
O paraya Tofaş alınır Toros alınırO paraya egea tampon+far+ sağ çamurluk alınır
Artar durumun yoksa iPhone alcam diye şey yapma derim bencehocam bişey sormak istiyorum 17 yi almak için acele etmemiz gerekir mi şu anda bu telefonu karşılayabilmek için dişimi sıkmak gerekiyor fakat bir şekilde karşılıyabilirim ama 5 6 ay sonra daha rahat olucaktır benim için fiyatı nasıl olur bi bilen varsa bana fikir verirse çok seviniri. Artar azalır şeklinde.
Yılbaşı her şeye zam geliyor yılbaşından önce almaya çalışın olmazsa da canınız sağolsun bi bir telefon kendinizi zora sokmanıza gerek yokhocam bişey sormak istiyorum 17 yi almak için acele etmemiz gerekir mi şu anda bu telefonu karşılayabilmek için dişimi sıkmak gerekiyor fakat bir şekilde karşılıyabilirim ama 5 6 ay sonra daha rahat olucaktır benim için fiyatı nasıl olur bi bilen varsa bana fikir verirse çok seviniri. Artar azalır şeklinde.
Kredi çekip borç batağına girip al direkt, nolcak kihocam bişey sormak istiyorum 17 yi almak için acele etmemiz gerekir mi şu anda bu telefonu karşılayabilmek için dişimi sıkmak gerekiyor fakat bir şekilde karşılıyabilirim ama 5 6 ay sonra daha rahat olucaktır benim için fiyatı nasıl olur bi bilen varsa bana fikir verirse çok seviniri. Artar azalır şeklinde.
iPhone 17 fiyatı yüksek olsa bile yok satacak gibi duruyor.
120Hz, 6.3", 3000 Nits ekran, 256 GB başlangıç ile tam olmuş cihaz. Artık Pro ihtiyacı kalmamış kesinlikle.