IPhone 17 serisi Tanıtıldı!

hocam bişey sormak istiyorum 17 yi almak için acele etmemiz gerekir mi şu anda bu telefonu karşılayabilmek için dişimi sıkmak gerekiyor fakat bir şekilde karşılıyabilirim ama 5 6 ay sonra daha rahat olucaktır benim için fiyatı nasıl olur bi bilen varsa bana fikir verirse çok seviniri. Artar azalır şeklinde.

hocam bişey sormak istiyorum 17 yi almak için acele etmemiz gerekir mi şu anda bu telefonu karşılayabilmek için dişimi sıkmak gerekiyor fakat bir şekilde karşılıyabilirim ama 5 6 ay sonra daha rahat olucaktır benim için fiyatı nasıl olur bi bilen varsa bana fikir verirse çok seviniri. Artar azalır şeklinde.
Artar durumun yoksa iPhone alcam diye şey yapma derim bence

Yılbaşı her şeye zam geliyor yılbaşından önce almaya çalışın olmazsa da canınız sağolsun bi bir telefon kendinizi zora sokmanıza gerek yok

Kredi çekip borç batağına girip al direkt, nolcak ki

12 mini kullanıyordum ya satarım yada bizimkilere verim 16 pro 256 uygun yakalarsam ona geçerm yada 17 alırım 4-5 senede onu kullanırım.

Samsung s25 arasında gidiyordum ama sanırım 17 piysada 70-72 civsrına bulunur yapıştırırım bir tane

Baktım da kaç mah bunun pil yav mübarek kendi sitesinde sır gibi saklamislar sadece kaç saat video vesaire izleniyor onu yazmış ne sazan bunlar ya utaniyorlar herhalde

iPhone 17 fiyatı yüksek olsa bile yok satacak gibi duruyor.
120Hz, 6.3", 3000 Nits ekran, 256 GB başlangıç ile tam olmuş cihaz. Artık Pro ihtiyacı kalmamış kesinlikle.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,179,028
Üyeler
187,138
Son üye
zwezda01
Geri