Korumalı cinsellik test yaptırmalımıyım

ism0

80+
Reaksiyon skoru
1
arkadaşlar ben yaklaşık 7 ay felan önce bi gece klubünden ankaradan kadınla birlikte oldum korumam vardı ama ondan sonra test felan yaptırmadım acaba yaptırmalımıyım cinsel bi hastalık varmı diye ama bende herhangi bi belirti yok yani ne cinsel bölgemde sivilce olsun nede sperm renginde değişiklik olsun bir belirti yok ne yapmalıyım?

arkadaşlar ben yaklaşık 7 ay felan önce bi gece klubünden ankaradan kadınla birlikte oldum korumam vardı ama ondan sonra test felan yaptırmadım acaba yaptırmalımıyım cinsel bi hastalık varmı diye ama bende herhangi bi belirti yok yani ne cinsel bölgemde sivilce olsun nede sperm renginde değişiklik olsun bir belirti yok ne yapmalıyım?
olsa 7 ayda olurdu sanki, çok kuşkunuz varsa yaptırın

git hocam bazı hastalıkların belirtisi olmuyor ve vücutta gizleniyor,
Devlet Hastanesi (Enfeksiyon Hastalıkları Bölümü) bu bölüm ilgineliyor sanırım

çok bi bilgim olmadıgı icin bilemedim öyle belli bi belirti yok yani

git hocam bazı hastalıkların belirtisi olmuyor ve vücutta gizleniyor,
Devlet Hastanesi (Enfeksiyon Hastalıkları Bölümü) bu bölüm ilgineliyor sanırım
ya benim korktuğum ailem e nabızda denk gelir o ilk baştada o yüzden gitmemiştim bide şuan gitsem üroloji değilmi bölümü yanlış olmasın

7 ay önceki bi şey hocam bi şey olsaydı 50 defa belirtileri olurdu gider öğrenirdin ve yani kafaya takıyosan 7 aydır neredeydi test yaptırma aklın
korktum korkuyosan niye yaptın deme ozamanlar aşık olduğum kızdan ayrılmıştım kafam dağınıktı

Bazı hastalıklar 2-3 gün sonra, bazıları da 3 aydan sonra ortaya çıkıyor. Yaptırmakta fayda var. Neticede yetişkin birisin, ailen de birisiyle birlikte olduğuna karışmaz, kızmaz diye düşünüyorum.

psikologa filan gidin bence hocam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,640
Üyeler
184,956
Son üye
goteca
Geri