O işlemciye sence de 4070 fazla değil mi tamam kaldırır taşır ama bilemedim. Neyse konumuz bu değil. Rust ayarlanması en zor oyunlardan biridir bir ayarı kısarsın fps düşer kısmana rağmen ama açarsın artar optimizasyon biraz berbat iyi youtuber ayarlarını kopyala öyle deneBu forumu çok kez açtım ama istedigim cevabı alamadım rtx 4070 im r5 7500f im ve 16gb ramim var 60 70 fps alıyorum napmam lazım
7500f ile 5070ti sorunsuz kullanan var dostumO işlemciye sence de 4070 fazla değil mi tamam kaldırır taşır ama bilemedim. Neyse konumuz bu değil. Rust ayarlanması en zor oyunlardan biridir bir ayarı kısarsın fps düşer kısmana rağmen ama açarsın artar optimizasyon biraz berbat iyi youtuber ayarlarını kopyala öyle dene
Evet7500f ile 5070ti sorunsuz kullanan var dostum
bende 7500f 5070 32gb ram var ama 80 fps lerde gezioyrum bende hatta oficial da 60 lara kadar düşüyor. Oyunun optimizasyon o kadar berbat ki ayarları kıssanda çözüm olmuyor. Daha fazla fps almak istiyorsan tek seçeneğin x3d işlemci ve gerekirse bir 16gb ram dahaBu forumu çok kez açtım ama istedigim cevabı alamadım rtx 4070 im r5 7500f im ve 16gb ramim var 60 70 fps alıyorum napmam lazım
Optimizasyon iyi yapman lazım ekran kartınada ağırlık verecek şekilde bir ayar yapman lazım. Ama önceliğin 16 GB daha ram almak olsun çünkü rust halihazırda rahat bir şekilde 20GB ve üzeri ram harcamasını buluyor. Ayar yapma dışında daha kalıcı ve kesin bir çözüm arıyorsan X3D bir işlemci alman çok daha doğru olur.Bu forumu çok kez açtım ama istedigim cevabı alamadım rtx 4070 im r5 7500f im ve 16gb ramim var 60 70 fps alıyorum napmam lazım
Bende 8gb ram kullanıyor onu nası arttırırım bide ekran kartına agırlık nası vericemOptimizasyon iyi yapman lazım ekran kartınada ağırlık verecek şekilde bir ayar yapman lazım. Ama önceliğin 16 GB daha ram almak olsun çünkü rust halihazırda rahat bir şekilde 20GB ve üzeri ram harcamasını buluyor. Ayar yapma dışında daha kalıcı ve kesin bir çözüm arıyorsan X3D bir işlemci alman çok daha doğru olur.
Bende 8gb ram kullanıyor onu nası arttırırımbende 7500f 5070 32gb ram var ama 80 fps lerde gezioyrum bende hatta oficial da 60 lara kadar düşüyor. Oyunun optimizasyon o kadar berbat ki ayarları kıssanda çözüm olmuyor. Daha fazla fps almak istiyorsan tek seçeneğin x3d işlemci ve gerekirse bir 16gb ram daha
Rust gerçekten optimizasyon anlamında berbat bir oyun aynı şekilde hangi ayarı yaparsam yapayım 60-70 fps'de sabit kalıyor ilerlemiyor.
Bende 8gb ram kullanıyor onu nası arttırırımsensei veya Engo nun fps ayarlarını dene olmazsa
Hocam Ramde yetmiyor olabilir
bende 24 ram var oyun 19-20 çekiyor
gc buffer ayarı vardı onu fulleyebilirsin, expo ayarını açıp ramlerin mhz değerini arttırabilirsin.Bende 8gb ram kullanıyor onu nası arttırırım bide ekran kartına agırlık nası vericem
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bende 8gb ram kullanıyor onu nası arttırırım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bende 8gb ram kullanıyor onu nası arttırırım