9060 XT 16 gbsistem alıcak birine 5060 mı yoksa 9060XT mi önerirsiniz önereceğiniz ekran kartı bilindik markamı olmalı yoksa herhangi bir marka olmalı?
Bütçe sıkıntısı yoksa 5060 TI öneririm.sistem alıcak birine 5060 mı yoksa 9060XT mi önerirsiniz önereceğiniz ekran kartı bilindik markamı olmalı yoksa herhangi bir marka olmalı?
Markayı bilmiyorum ama 9060 Xt daha performanslı bendede var daha kullanmak nasip olmadıgenellikle fps oynayacağım yinede vram e ağırlıkmı vermeliyim? verirsem powercolor gibi markalar sorun yaşatırmı?
9060 XT o zaman.valla bütçe sıkıntım var hocam
9060xt , ekran kartı üreten bütün markalar bilindik oluyor zaten.sistem alıcak birine 5060 mı yoksa 9060XT mi önerirsiniz önereceğiniz ekran kartı bilindik markamı olmalı yoksa herhangi bir marka olmalı?
hocam ince hesapta quantum 9060xt diye bir sistem var ama soğutucusu kötü yükseltirsem 33k ya kadar çıkıyor 31k ya da 5060 lı sistemler var sizin öneriniz yine ne olurdu9060 XT o zaman.
powercolor pnx gibi markaları ilk defa duydum ve asus msı gibi markalara göre biraz daha ucuz olunca aklımda soru işareti kaldı9060xt , ekran kartı üreten bütün markalar bilindik oluyor zaten.
5060 alma 9060 XT 16 GB alhocam ince hesapta quantum 9060xt diye bir sistem var ama soğutucusu kötü yükseltirsem 33k ya kadar çıkıyor 31k ya da 5060 lı sistemler var sizin öneriniz yine ne olurdu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
powercolor pnx gibi markaları ilk defa duydum ve asus msı gibi markalara göre biraz daha ucuz olunca aklımda soru işareti kaldı
onlarda bilindik markalar uzun süredir ekran kartı üreten markalar tek farkı daha f/p ve giriş seviye diyeceğimiz modeller üretiyorlar tabii palit'in gamerocku , pny epic-x gibi modelleri çoğu bilindik markanın modellerinden iyi oluyor.hocam ince hesapta quantum 9060xt diye bir sistem var ama soğutucusu kötü yükseltirsem 33k ya kadar çıkıyor 31k ya da 5060 lı sistemler var sizin öneriniz yine ne olurdu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
powercolor pnx gibi markaları ilk defa duydum ve asus msı gibi markalara göre biraz daha ucuz olunca aklımda soru işareti kaldı
Geç olsun ama olsuncuma gününü bekleyeceğiz o zaman
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
yinede fps oynayacak birine 16gb ekran kartı fazla gelirmi