KENSEİ10
Dostum burada yazdıklarını görmeden bende sipariş vermiştim half oni tiger modelini seçmiştim mousepadin yüzeyini çok beğendim. ayrıca paketlemesini de çok iyi kutu vs düz geldi zaten. indirim kodsuz aldım bi tık üzdü :/ hybrid isteyenler düşünmesin darktower'a katılıyorum.Wraith bu bütçede speed olarak en iyi seçenek olur. Ama hybrid istersen bağlantıdaki ürünü öneririm.
![]()
Katana Serisi - Hybrid Gaming Mousepad Modelleri
Hız ve kontrol arasında mükemmel dengeyi sunan Katana serisi hybrid gaming oyuncu mousepad modelleri 50x50 cm boyutları, 4mm kalınlık ve dikişli kenarları ile seni bekliyor.kensei.gg
Tüm ürünler aynı olması lazım, hoşuna giden tasarıma göre alabilirsin. İlk alışveriş için de bir kupon veriyor, siteye girince ekrana çıkması lazım. Yine de reklam engelleyici vb. uzantılar engellerse diye kodun görüntüsünü de bırakayım.
Kod:KENSEİ10
Alıntıyı görüntüle
Wraith bu bütçede speed olarak en iyi seçenek olur. Ama hybrid istersen bağlantıdaki ürünü öneririm.
![]()
Katana Serisi - Hybrid Gaming Mousepad Modelleri
Hız ve kontrol arasında mükemmel dengeyi sunan Katana serisi hybrid gaming oyuncu mousepad modelleri 50x50 cm boyutları, 4mm kalınlık ve dikişli kenarları ile seni bekliyor.kensei.gg
Tüm ürünler aynı olması lazım, hoşuna giden tasarıma göre alabilirsin. İlk alışveriş için de bir kupon veriyor, siteye girince ekrana çıkması lazım. Yine de reklam engelleyici vb. uzantılar engellerse diye kodun görüntüsünü de bırakayım.
Kod:KENSEİ10
Alıntıyı görüntüle
İndirim dışında Trendyol'da daha da uyguna satıyorlarmış. Araştırmayınca böyle oluyor. Ben de başka bir forumda görünce merak ettim. Yüzeyi, kutuda gelmesi ve baskısı çok iyi. Gerçi Plus özel ama yine uyguna geliyor.Dostum burada yazdıklarını görmeden bende sipariş vermiştim half oni tiger modelini seçmiştim mousepadin yüzeyini çok beğendim. ayrıca paketlemesini de çok iyi kutu vs düz geldi zaten. indirim kodsuz aldım bi tık üzdü :/ hybrid isteyenler düşünmesin darktower'a katılıyorum.
Trendyoldaki fiyat galiba mega eylül trendyol yapıyor olabilir o indirimi. bende piyasada bilinen bir çok markayı neredeyse kullandım ama yüzeyi tam hybrid olarak tavsiye edebileceğim bir pad oldu. indirimsiz 1499'dan aldık ama neyse değerİndirim dışında Trendyol'da daha da uyguna satıyorlarmış. Araştırmayınca böyle oluyor. Ben de başka bir forumda görünce merak ettim. Yüzeyi, kutuda gelmesi ve baskısı çok iyi. Gerçi Plus özel ama yine uyguna geliyor.
![]()
Kensei Katana Edition Onibenji 500x500x4mm Hybrid Gaming Espor Oyuncu Mouse Pad - Fiyatı, Yorumları
Kensei Katana Edition Onibenji 500x500x4mm Hybrid Gaming Espor Oyuncu Mouse Pad yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Ek olarak 90x40 versiyonları Amazon'da daha uygun.
Kensei Tanto 90x40 cm 5 mm Büyük Boy Gaming Oyuncu Mouse Pad XXL (Koji) : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Kensei Tanto 90x40 cm 5 mm Büyük Boy Gaming Oyuncu Mouse Pad XXL (Koji) : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
Amazon'un peşin fiyatına 3 taksit imkanı da var. Bir ara ikiye düşmüştü tekrar üçe çıkarmışlar. Trendyol her ürüne yaptığını iddia etse de, kendi kredi sistemine dahil ediyor. Yani çoğu üründe taksit yok.