bugraaykac
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 841
Uzun bir süre yoktum bir sebepten dolayı. Geri geldim sonunda umarım beni özlemişsinizdir.
Sen kimsin moruk birde niye yoktun o bir sebep neUzun bir süre yoktum bir sebepten dolayı. Geri geldim sonunda umarım beni özlemişsinizdir.
Sebebini söyleyemem maalesef. 2025'in Ocak ayından Mart ayının sonuna kadar burada takılıyordum,telefon tavsiyesi veriyordum.Sen kimsin moruk birde niye yoktun o bir sebep ne
SöyleSebebini söyleyemem maalesef. 2025'in Ocak ayından Mart ayının sonuna kadar burada takılıyordum,telefon tavsiyesi veriyordum.
Askere mi gittin 6 ay yokmuşşunSebebini söyleyemem maalesef. 2025'in Ocak ayından Mart ayının sonuna kadar burada takılıyordum,telefon tavsiyesi veriyordum.
Söylemeyeceğim dedimSöyle
Alakası yok hocam ama geri döndüm sebebini boşverinAskere mi gittin 6 ay yokmuşşun
Bende bir süre uzaklaşmak yerine 3 günde 1 girmeye başladım ki şuan çok mutluyum hayatımda önemli şeylere vakit ayırıyorum boşa gidecek herşeyi bitirdim neredeyseUzun bir süre yoktum bir sebepten dolayı. Geri geldim sonunda umarım beni özlemişsinizdir.
Peki bana söylermisin?Söylemeyeceğim dedim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Alakası yok hocam ama geri döndüm sebebini boşverin
evinden atildin di mi laUzun bir süre yoktum bir sebepten dolayı. Geri geldim sonunda umarım beni özlemişsinizdir.