Siyah parçalar beyaz kasada kötü durur mu?

Hocam akşam eve gideyim atcam dün çekmeyi unuttum ama attığım örnek benim kasa değişen kısımlar cpu ve gpu yerleri 24 pin zaten fotoğrafta takılı
Hee tamam hocam anladım harbiden iyi kötü durmuyor bende pişman olmam bence

hocam pcde ara sıra statikten oyun oynarken 3sn ekran kararıp geliyot psumu yoksa elektrik hattı mı priz topraklı apc akım korumada var
Priz topraklıysa statik elektriğin olmaması lazım. Eğer ona rağmen kasada statik elektrik birikiyorsa PSU bir yerden kaçak akım veriyordur şaseye. Bu arada bu tarz sorular için kendi konunuzu açın.

Priz topraklıysa statik elektriğin olmaması lazım. Eğer ona rağmen kasada statik elektrik birikiyorsa PSU bir yerden kaçak akım veriyordur şaseye. Bu arada bu tarz sorular için kendi konunuzu açın.
2kez kasa değiştim kb aciliyeti vardı

Hee tamam hocam anladım harbiden iyi kötü durmuyor bende pişman olmam bence
Yok hocam pişman olmazsın benim gözüme çıplak durdukları için Lian-Li ile destekledim yoksa sorun olmuyor

Yok hocam pişman olmazsın benim gözüme çıplak durdukları için Lian-Li ile destekledim yoksa sorun olmuyor
Bence de iyi beyaz alsaydım hem siyah hem beyaz kasaya uyardı belki ama neyse böyle de güzel iyi duruyor hoş görüntüsü var

Geri