Microsoft Word ücretsiz nereden indirilir

zPastwL

80+ Silver
Reaksiyon skoru
705
Dostlar bir proje için makale yazacağım veya şiir yazacağım word gerekiyor fakat bende hazır yüklü değil ve parada vermek istemiyorum ne yapabilirim nereden bulabilirim

Buradan indirebilirsin. Kendim de buradan indirmiştim. Dikkat ettiysen Microsoft'un kendi sitesi, korsan falan değil yani. Konudaki diğer arkadaşlar feci sallamış.

Etkinleştirmek için ise MAS kullanabilirsin. Korsana girmez, açık kaynaklı kodlara sahip bir yöntem. Hızlıca özet geçeyim:

- Powershell'i veya Terminal'i yönetici olarak aç
- irm https://get.activated.win | iex yaz ve biraz bekle

-
1758652000961.webp

Görseldeki ekran gelince Windows'u etkinleştirmek için 1'e, Office'i etkinleştirmek için 2'ye basacaksın.

- 2'ye bas

1758652042843.webp

Sonra yeni açılan ekrandan 1'e basınca sorunsuz şekilde bedavaya etkinleştirebilirsin hayırlı olsun @zPastwL

hocam indirmek daha iyi olur ya online pek işime gelmiyor
İndireceksen gmail'ine kayıtlı, hesaplı ucuza 365 aboneliği alabilirsin, onu istemezsen de yine ucuza office 2022 key falan satılıyor.

Dostlar bir proje için makale yazacağım veya şiir yazacağım word gerekiyor fakat bende hazır yüklü değil ve parada vermek istemiyorum ne yapabilirim nereden bulabilirim
19 veya 21 proplus VL surum indir, mak key ile etkinleştir.
mak key, retail surumlere gore daha rahat bulunur.. Cabuk blacklist te olmaz.
en basit yol bu..

windows arama kısmına microsoft 365 yazın ve açın bütün office programları var

Microsoft hesabınızla giriş yapıp, online word kullanabilirsiniz indirmeden.

Buradan indirebilirsin. Kendim de buradan indirmiştim. Dikkat ettiysen Microsoft'un kendi sitesi, korsan falan değil yani. Konudaki diğer arkadaşlar feci sallamış.

Etkinleştirmek için ise MAS kullanabilirsin. Korsana girmez, açık kaynaklı kodlara sahip bir yöntem. Hızlıca özet geçeyim:

- Powershell'i veya Terminal'i yönetici olarak aç
- irm https://get.activated.win | iex yaz ve biraz bekle

- Alıntıyı görüntüle

Görseldeki ekran gelince Windows'u etkinleştirmek için 1'e, Office'i etkinleştirmek için 2'ye basacaksın.

- 2'ye bas

Alıntıyı görüntüle

Sonra yeni açılan ekrandan 1'e basınca sorunsuz şekilde bedavaya etkinleştirebilirsin hayırlı olsun @zPastwL

O zaman öğrenci mailiniz varsa ücretsiz yapabiliyordunuz ya da crack tarzı bakacaksınız eğer para vermek istemiyorsanız.

İndireceksen gmail'ine kayıtlı, hesaplı ucuza 365 aboneliği alabilirsin, onu istemezsen de yine ucuza office 2022 key falan satılıyor.

19 veya 21 proplus VL surum indir, mak key ile etkinleştir.
mak key, retail surumlere gore daha rahat bulunur.. Cabuk blacklist te olmaz.
en basit yol bu..
hocamlarım online olanı kullanmaya basladım akşam 3 e kadar makale ile uğraştım şimdi oturdum okuldan geldim yazmaya devam

Wordpad adı altında zaten kurulu değil mi? Programlar menüsünden Microsoft servislerine bak.

Geri