Xiaomi 15T veya 14T hangisi daha mantıklı

Fehmi01

80+
Reaksiyon skoru
11
Bütçe
40000
max bütçe 40 bin ve Xiaomi 15T alırsam yanında tablette veriyorlar hangisi sizce mantıklı.
NOT: 6 Yıldır Note 8 Pro kullanıcısıyım.

max bütçe 40 bin ve Xiaomi 15T alırsam yanında tablette veriyorlar hangisi sizce mantıklı.
tablet derken ne veriyorlar

yani idarelik olabilir bu bütçelere honor 400 pro veya s24+ bakabilirsiniz
onlarada bir bakim ama bende bir Xiaomi hastalığı gibi bişey var eğer Xiaomi alsaydın hangisini tercih ederdin

onlarada bir bakim ama bende bir Xiaomi hastalığı gibi bişey var eğer Xiaomi alsaydın hangisini tercih ederdin
14t pro olurdu muhtemelen 15tdeki işlemci daha düşük kalıyor ayrıca kişisel bişi ama kaçak olmadığı sürece bence bu tür modellere bu kadar verilmemeli ha ama kaçak bulursun 20 ye gelir al nolcak

14t pro olurdu muhtemelen 15tdeki işlemci daha düşük kalıyor ayrıca kişisel bişi ama kaçak olmadığı sürece bence bu tür modellere bu kadar verilmemeli ha ama kaçak bulursun 20 ye gelir al nolcak
eyw reis ben biraz araştırma yapim

Son düzenleme:
6k daha çıkıp 15t pro alabilirsiniz aslında hocam bütçe yetiyorsa. Yetmiyorsa kaçak alıp imei attırabilirsiniz.

kaçakla uğraşmak hiç istemiyorum ya artık ya 15t alacam uzun süre gider diye düşünüyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,152,657
Üyeler
183,321
Son üye
z1mparator
Geri