tablet derken ne veriyorlarmax bütçe 40 bin ve Xiaomi 15T alırsam yanında tablette veriyorlar hangisi sizce mantıklı.
NOT: 6 Yıldır Note 8 Pro kullanıcısıyım.
Redmi Pad 2 Grafit Grisi 4 GB + 128 GB hediye olarak bunu veriyortablet derken ne veriyorlar
yani idarelik olabilir bu bütçelere honor 400 pro veya s24+ bakabilirsinizRedmi Pad 2 Grafit Grisi 4 GB + 128 GB hediye olarak bunu veriyor
onlarada bir bakim ama bende bir Xiaomi hastalığı gibi bişey var eğer Xiaomi alsaydın hangisini tercih ederdinyani idarelik olabilir bu bütçelere honor 400 pro veya s24+ bakabilirsiniz
14t pro olurdu muhtemelen 15tdeki işlemci daha düşük kalıyor ayrıca kişisel bişi ama kaçak olmadığı sürece bence bu tür modellere bu kadar verilmemeli ha ama kaçak bulursun 20 ye gelir al nolcakonlarada bir bakim ama bende bir Xiaomi hastalığı gibi bişey var eğer Xiaomi alsaydın hangisini tercih ederdin
eyw reis ben biraz araştırma yapim14t pro olurdu muhtemelen 15tdeki işlemci daha düşük kalıyor ayrıca kişisel bişi ama kaçak olmadığı sürece bence bu tür modellere bu kadar verilmemeli ha ama kaçak bulursun 20 ye gelir al nolcak
https://www.n11.com/urun/xiaomi-14-...t=1daoycx8_1drl9spo&adj_campaign=Akakce_Genel illede xiaomi alcam diyosan bunu aleyw reis ben biraz araştırma yapim
6k daha çıkıp 15t pro alabilirsiniz aslında hocam bütçe yetiyorsa. Yetmiyorsa kaçak alıp imei attırabilirsiniz.max bütçe 40 bin ve Xiaomi 15T alırsam yanında tablette veriyorlar hangisi sizce mantıklı.
NOT: 6 Yıldır Note 8 Pro kullanıcısıyım.
Burda server kayitli vs var ben nisandan beri 14t pro kullaniyorum elden aldimkaçakla uğraşmak hiç istemiyorum ya artık ya 15t alacam uzun süre gider diye düşünüyorum
hocam bu neymiş böyleBurda server kayitli vs var ben nisandan beri 14t pro kullaniyorum elden aldim
güvenlik durumu üst nokta bir site gibihocam bu neymiş böyle![]()