Che_
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 2
- Reaksiyon skoru
- 10,031
Bende 7800x3d 5070ti var yüksek performans kullanıyorumDengeli, yüksek performans. Hangisini seçmeliyim?
Bende 7800x3d 5070ti var yüksek performans kullanıyorumDengeli, yüksek performans. Hangisini seçmeliyim?
Sıvı sogutucun nedir bide herkes farklı bir şey söylüyor en iyisi deneyerek öğrenmek ama aşağı yukarı sistemimiz aynı aşırı gürültü tüketim ya da sıcaklık farkı yoksa yüksek performans daha iyidir sanırımBende 7800x3d 5070ti var yüksek performans kullanıyorum
Segotep fz6 pro. 2 fanlı çift kule hava soğutma. Sessiz modun altında kullanıyom daha hiç 80 derece görmedim.Sıvı sogutucun nedir bide herkes farklı bir şey söylüyor en iyisi deneyerek öğrenmek ama aşağı yukarı sistemimiz aynı aşırı gürültü tüketim ya da sıcaklık farkı yoksa yüksek performans daha iyidir sanırım
Sıvı soğutman iyi her şeyi aç. Bende de açık render almıyorum ama sadece denemek için yapmıştım throotle oldu. Oyunlarda olmuyor ama.Benim sistem imza kısmında yazıyor senin önerin nedir sistem özelinde
Kanka yüksek performansta kullan fakat uzun süreli boşta sistemi çalıştıracaksan (örneğin bilgisayardan açarsın bi film veya dizi izleyecek olursun) dengeli moda getirirsin yorumların aslında hepsi doğru fakat neyi nerde ve ne zaman kullanman gerektiğini ayarlarsın olur biter.Dengeli, yüksek performans. Hangisini seçmeliyim?
Valla hiç manuel olarak bir şeylerle uğraşamamKanka yüksek performansta kullan fakat uzun süreli boşta sistemi çalıştıracaksan (örneğin bilgisayardan açarsın bi film veya dizi izleyecek olursun) dengeli moda getirirsin yorumların aslında hepsi doğru fakat neyi nerde ve ne zaman kullanman gerektiğini ayarlarsın olur biter.
o zaman dengeliye al zaten dengelide olunca oyunca girdiğinde otomatik yüksek performansa geçiyor sistem.Valla hiç manuel olarak bir şeylerle uğraşamam
Aynen jombo'ya katılıyorum dengelide kullan o zaman zaten yüksek performansa almanı gerektirecek ne yapabilirsin ki en fazla? 4060 ti ile ben bile 2k çözünürlükte yüksek FPS'ler alabiliyorsam (DLSS de kullanarak tabii ki) sen hayli hayli alırsın dert etmeValla hiç manuel olarak bir şeylerle uğraşamam
@jombo hocamın son dediğine katılıyorum ama denemek isterseniz diye birkaç şey sıraladım;Dengeli, yüksek performans. Hangisini seçmeliyim?
Benimki de dengelideymiş yanlış hatırlıyormuşum.Sıvı soğutman iyi her şeyi aç. Bende de açık render almıyorum ama sadece denemek için yapmıştım throotle oldu. Oyunlarda olmuyor ama.