CrancyLynx
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 358
Kutu var içeriği tam fstura garantş yok kart temiz macun temizliği yapılmış kaça satmalıyım ben 7 ye koymuştum 5 e teklif eden çok var napmalıyım
5 değilde 6 6buçuk civarına gidebilir dediğiniz kadar temiz iseKutu var içeriği tam fstura garantş yok kart temiz macun temizliği yapılmış kaça satmalıyım ben 7 ye koymuştum 5 e teklif eden çok var napmalıyım
Hocama katılıyorum her şeyi tertemiz macunu yapılmış tüm kutu içerikleri zarftan çıkan msi ejderhası çizgiromanına kadar olan gtx 1650 süper gaming x ekran kartıma 1500 teklif edildi tabi ki de reddettim ilan fiyatım 3buçukbana kalırsa 5 çok düşük sarı siteden baktığımda bile rx 6600 lerin fiyatları o arada kalıyor xt versiyonu tam olarak 3060 la yarışıyor bu yüzden 3060 la yakın fiyatları olması gerektiğini düşünüyorum 3060 8k ya giderken senin kartın 5k ya gitmesi saçma olur bence en az 6k o bile bence ölü fiyat olsun yani senin fiyatın gayet makul 6.5 gibi fiyatları gitmesi bence gayet Okay bir fiyat boş ver satma teklifler ölü fiyat bilgisayarcılara satsan onlar da bu fiyatı verir çünkü adamların işi bu satıp kazanacaklar ucuza alması gerekiyor satıp kazanabilsin kullanacak kişiye satman önemli 5k teklif edenler ya kafa buluyor yada onlar da satıp kazanacak
dalga geçiyorsa komik ciddiyse akıl sorunu var gtx 1060 6gb alsın o fiyata bende tebrik edicemHocama katılıyorum her şeyi tertemiz macunu yapılmış tüm kutu içerikleri zarftan çıkan msi ejderhası çizgiromanına kadar olan gtx 1650 süper gaming x ekran kartıma 1500 teklif edildi tabi ki de reddettim ilan fiyatım 3buçuk
Yok hocam ya çıkarcı insan çok bu arada bu konuşmayı yaptığım arkadaştan 9a imzamda yazan ekran kartını aldım bikaç ay öncedalga geçiyorsa komik ciddiyse akıl sorunu var gtx 1060 6gb alsın o fiyata bende tebrik edicem
Teşekkürler hocam sağolunbana kalırsa 5 çok düşük sarı siteden baktığımda bile rx 6600 lerin fiyatları o arada kalıyor xt versiyonu tam olarak 3060 la yarışıyor bu yüzden 3060 la yakın fiyatları olması gerektiğini düşünüyorum 3060 8k ya giderken senin kartın 5k ya gitmesi saçma olur bence en az 6k o bile bence ölü fiyat olsun yani senin fiyatın gayet makul 6.5 gibi fiyatları gitmesi bence gayet Okay bir fiyat boş ver satma teklifler ölü fiyat bilgisayarcılara satsan onlar da bu fiyatı verir çünkü adamların işi bu satıp kazanacaklar ucuza alması gerekiyor satıp kazanabilsin kullanacak kişiye satman önemli 5k teklif edenler ya kafa buluyor yada onlar da satıp kazanacak
gaming x hocammech mi gaming x mi ona göre değişir fiyat
8 abartı fiyat olmuş 6.5-7 arası gider.
evet değiştim sarı sitede bu eski fiyatta kalmış8 abartı fiyat olmuş 6.5-7 arası gider.