TechMarslan
80+
- Reaksiyon skoru
- 243
İkili baglaniyo olsa hemen kapardim, bilgisi olan varmidir bu konudaBluetooth hoparlör alınır mı, iş görür mü ? Havit SK801BT modeli
İkili baglaniyo olsa hemen kapardim, bilgisi olan varmidir bu konudaBluetooth hoparlör alınır mı, iş görür mü ? Havit SK801BT modeli
birini aux birini bt ile bağlarsın diğer türlü 2 bt li çakışabilirİkili baglaniyo olsa hemen kapardim, bilgisi olan varmidir bu konuda
Ses çıkışını ikisinden birisi olarak seçmemiz gerekmez mi hocam windowsta? Aynı anda ses alabilir miyizbirini aux birini bt ile bağlarsın diğer türlü 2 bt li çakışabilir
2 anda bt den kullanmak için dual audio olanları var ondan lazım dongle işini görürSes çıkışını ikisinden birisi olarak seçmemiz gerekmez mi hocam windowsta? Aynı anda ses alabilir miyiz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
60TL kargo parasının hakkını versinler diye Erzuruma gönderiyorum abimlere.
İlk is gunu kargolaniyor..ertesi gun ulasiyorKaç iş günü içerisinde kargoluyorlar? Acil yardım!!
İndirimli urunlere kod uygulanmasini engellemislerbjk25 kodu hariç kod var mı mouse alınır mı ?
Hem kendime hemde onerinize cevap veriyim. Bt ile aux arasinda gecikme farki olacaktir. Yemez yani malesef.birini aux birini bt ile bağlarsın diğer türlü 2 bt li çakışabilir
Ben geçen hafta aldım aşırı ses istiyorsan tatmin etmez fakat temiz ses olsun istiyorsan iş görürBluetooth hoparlör alınır mı, iş görür mü ? Havit SK801BT modeli