🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

Aynen hocam bunu şimdi gördüm. Bluesunu direk sipariş geçtim ben aşırı bass seven biriyim ondan blue tam bana uygun.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ıem red zero vardı kesınlıkle bak
Bluesunu aldım hocam

yine geldi saniyesinde aldılar 5 sn sürmedi :D
Zaten 1 geliyor hocam. Bide ödemek gerekmiyor almak için. Kartta para olmasada sipariş oluşuyor. 30dk-1 saat içinde parayı çekemezse iptal oluyor.

Aynen hocam bunu şimdi gördüm. Bluesunu direk sipariş geçtim ben aşırı bass seven biriyim ondan blue tam bana uygun.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bluesunu aldım hocam
Hayır hayır hayır iptal hemen rede dön bass konusunda daha iyi zaten red serisinde özel ektra ohm sürücü geliyor o aparati takip ektra bass ustune bass ekleniyor ama seceneklerde 2400 olani degil digerini al kutusu hasarli sadece

IMG_0616.webp

Ben bunları aldım

Hyperx cloud 3 1800 e
Xbox 9. Nesil 2000
Razer deathadder essantial 500
Aula f75 gray 1800
Aradaki zımbırtıda benim oğlan denizde binsin diye

bende sepette %20 uygulanmiyor nasil hallederim depo urunu alacagim urun

Alıntıyı görüntüle

Ben bunları aldım

Hyperx cloud 3 1800 e
Xbox 9. Nesil 2000
Razer deathadder essantial 500
Aula f75 gray 1800
Aradaki zımbırtıda benim oğlan denizde binsin diye
o mouse bildiğim kadarıyla kronik sorunlu bir model iptal etmenizi öneririm onu. Scroll tuşu bozuluyor servis değişim sağlar ama arkadaşımda sahip çoğu yerde de gördüm kronik olarak bozuluyor.

Hayır hayır hayır iptal hemen rede dön bass konusunda daha iyi zaten red resinden özel ektra ohm sürücü geliyor o aparati takip ektra bass ustune bass ekleniyor ama seceneklerde 2400 olani degil digerini al kutusu hasarli sadece
Niye ki hocam bass konusunda tatmin edemez diye düşünüyordum. Bu kadar eminseniz iptal edip red alabilirim. Deli gibi bass seviyorum ama ben

Geri