🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

kahve makinesini almaya çalışıyordum ilginç bir şekilde üstünden 20dk geçmesine rağmen sipariş verebildim 10dkdırda iptal olmadı ama yanlış kart ile almışım kartı nasıl değiştircem bunu müşteri hizmetleri halledebilirmi
sipariş detaylarından ödeme yöntemini değiştrebiliyorsun yanlış bilmiyorsam.,

8500 lük bosch konvektör ısıtıcıyı 2200 e
12 binlik airpods pro 2 yi 6500 e
2000 tl lik mi stick 800e
2900 lük m2 ssd 2100 e
50 binlik soundbarıda 13 bine aldım ben daha telefon alanlar monitör alanlar var
soundbar hangisi o kadar mesaj geldi ki göremedim

kaça aldın bi de nereden bildirim gördün ben de kahve makinesi arıyorum
pcden sayfaya f5 atıyordum depoya yeni eklendi sepete ekledim kararsız kaldım 5 dk sonra baktım hala sepette sipariş verdim iptal edildi sonra telefondaki sepettede denedim onda sipariş geçti 10600 e geldi

Çoktan geri paketledim kulaklığın kendisi çıkmamış videoda ama paket açılımı yaparken videoya aldıydım oradan ss'ler atayım şöyle.
Alıntıyı görüntüle Alıntıyı görüntüle Alıntıyı görüntüle
o jelatinin oradaki çizgiler kıl mı saç mı yoksa yırtık mı ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

E ödeme? 😂 Allah kurtarsın, geçmiş olsun.
ödeme bekleniyor :D yakında mesajlar gelir yada aramaya başlarlar 1 ay sonra :D

kahve makinesini almaya çalışıyordum ilginç bir şekilde üstünden 20dk geçmesine rağmen sipariş verebildim 10dkdırda iptal olmadı ama yanlış kart ile almışım kartı nasıl değiştircem bunu müşteri hizmetleri halledebilirmi
30dk sonra sipariş iptali geldi ben bunları nereye şikayet edebilirim umutlandırdılar

Hocam iem kulaklik arıyorum. Tam üstüne denk geldi yurtidisindan sipariş edicektim yoksa sizce bunun bass performansı felan nasıldır tavsiye eder misiniz ?

corsair hs80 max kablo 2200
mx master 3s 2500
fakir mx masterı m720 900 (şiddetle tavsiye ederim)
barracuda düz versiyon pembe wireless(premium sesi var) 2500
link vermiyorum al satçılar buradadır

gibi fiyatlara gördüm bugün

Amazon’un sipariş sıkıntısı mevcut. Ödemeyi yaptıktan sonra işlem onaylanıyor diyor ama karttan para çekilmiyor. Eğer alışveriş yaptıysanız kartınıza bakın para kesilmiş mi kesilmemiş mi diye kesilmemişse canlı desteğe bağlanın onlar hallediyorlar

Geri