🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

kahve makinesini almaya çalışıyordum ilginç bir şekilde üstünden 20dk geçmesine rağmen sipariş verebildim 10dkdırda iptal olmadı ama yanlış kart ile almışım kartı nasıl değiştircem bunu müşteri hizmetleri halledebilirmi
Kaça geldi hocam?

Yok dostum gelip blue dan fazla bass var diye yanlış bilgi vermişsin. Zero:red bass ta daha iyi demişsin ohm eklentisine bakıp :D
Ben her ikisini deneyimledim kardeşim iem kulaklık konusunda bu forumda benden daha deneyimli bulacağın insan yok 13 yıl önce yurt dışından getirip getirip kullanmaya başladım daha iem ne olduğunu kimse bilmezken ben satın alıp alıp kullaniyordum monitör olarak bir süre müzik ile ilgileniyordum ufak çaplı küçük bir grubum vardı ben deneyimlerimi aktarıyorum blue kötü demedim daha fazla arka ton istiyorsan kesinlikle red zeronun yaygın tonu mutlu eder bass konusundada fazlasıyla yeterli ses kartın var ise bununla dene öyle telefona takmayla farki anlaman zor

2 kulaklığı da yapan kişinin videolarını izlerseniz hangisinde fazla bass var direkt anlarsınız zaten hocam. Adam blue nin içine subwoofer koymuş sizce zero:red in mi bassı fazla olur k*çı kırık bir empedans adaptörü ile? Zero:red, blue dan bence daha iyi daha dengeli bir iem fakat siz bass istediğiniz için blue almalısınız.
Bende zaten ea500lm vardı hocam yurtdışından getirdim ama bir gram memnun kalmadım bassı aşırı yetersiz diye şuan sahibindende satılmayı bekliyor. Her şey için teşekkürler o zaman redi iptal edip blue ile devam edicem gibi

8500 lük bosch konvektör ısıtıcıyı 2200 e
12 binlik airpods pro 2 yi 6500 e
2000 tl lik mi stick 800e
2900 lük m2 ssd 2100 e
50 binlik soundbarıda 13 bine aldım ben daha telefon alanlar monitör alanlar var
Ne aldın hocam ya soundbar?

Ben her ikisini deneyimledim kardeşim iem kulaklık konusunda bu forumda benden daha deneyimli bulacağın insan yok 13 yıl önce yurt dışından getirip getirip kullanmaya başladım daha iem ne olduğunu kimse bilmezken ben satın alıp alıp kullaniyordum monitör olarak bir süre müzik ile ilgileniyordum ufak çaplı küçük bir grubum vardı ben deneyimlerimi aktarıyorum blue kötü demedim daha fazla arka ton istiyorsan kesinlikle red zeronun yaygın tonu mutlu eder bass konusundada fazlasıyla yeterli ses kartın var ise bununla dene öyle telefona takmayla farki anlaman zor
Ben blue ya kötü dediniz demedim ki neden anlaşamıyoruz? Tamam zero:red in bassı yeterli zero:red zaten daha iyi ben bunu söylüyorum arkadaşa. Arkadaş kirli bass seviyorum diyor o zaman blue modelini almalı subwooferi olan, harman targetine göre yapılan bir iem blue. Arkadaş ben sadece BASS istiyorum diyor hocam anlamıyor musunuz? Ben sizle aynı fikirdeyim zaten bana göre zero:Red kat kat daha iyi her konuda (bassı da benim için daha iyi çünkü ben çok bass sevmiyorum.) fakat kirli bass daha fazla bass isteyene blue önerilmeli.

Fps oynamak için alıyorum fakat 27 fps çok uygun değil ama 2k oynamak istersem de monitör 27 2k olsa daha iyi arada kaldık 24/27 ile
27 en ideali bence. Fps’de gayet rahat oluyor alıştığım için, hikayeli oyunlarda zaten söylenecek söz yok.

Ben blue ya kötü dediniz demedim ki neden anlaşamıyoruz? Tamam zero:red in bassı yeterli zero:red zaten daha iyi ben bunu söylüyorum arkadaşa. Arkadaş kirli bass seviyorum diyor o zaman blue modelini almalı subwooferi olan, harman targetine göre yapılan bir iem blue. Arkadaş ben sadece BASS istiyorum diyor hocam anlamıyor musunuz? Ben sizle aynı fikirdeyim zaten bana göre zero:Red kat kat daha iyi her konuda fakat kirli bass daha fazla bass isteyene blue önerilmeli.
Ben direk şöyle izah edeyim nasıl istediğimi soyle bassli anlara gelince bam bam vurucak kulaklık bir titricek onun dışı beni tatmin etmiyor hocam

Ben blue ya kötü dediniz demedim ki neden anlaşamıyoruz? Tamam zero:red in bassı yeterli zero:red zaten daha iyi ben bunu söylüyorum arkadaşa. Arkadaş kirli bass seviyorum diyor o zaman blue modelini almalı subwooferi olan, harman targetine göre yapılan bir iem blue. Arkadaş ben sadece BASS istiyorum diyor hocam anlamıyor musunuz? Ben sizle aynı fikirdeyim zaten bana göre zero:Red kat kat daha iyi her konuda (bassı da benim için daha iyi çünkü ben çok bass sevmiyorum.) fakat kirli bass daha fazla bass isteyene blue önerilmeli.
Ama oyun oynuyorum muzik icin diyor genel kullanım da lazım

Geri