Bende steelseries arctis nova 1 var kulaklığın sesi iyi ama mikrofonu çok kötü bozuk frlan galiba fark edemedim muhtemelen aldığımda bu kulaklik nasıldır alınır mı?
Bende steelseries arctis nova 1 var kulaklığın sesi iyi ama mikrofonu çok kötü bozuk frlan galiba fark edemedim muhtemelen aldığımda bu kulaklik nasıldır alınır mı?
60w mı 20w değil mi hocam oha mahalle inleyecekRazer, steelseries gibi X veya giriş seviyesi ürünleri genelde böyle olur.
Ama 60w olması falan 2300₺'ye bedava. Sıkıntı sıfır fiyatı bence.
Fiyat iyide anakart yanması vs dediler kafan karıştısuper fiyat bence![]()
Obaa Ben bekliyorumBeyler!!!
Xbox Controller Yeşil 9. Nesil iptal edeceğim maddi sıkışıklık nedeniyle. Almak isteyen 2200₺ hazırlasın.![]()
Oha ciddimisinAldığım HyperX kulaklığın içinden çıkan 2 yıllık dtx aktivasyonunu kullanıp ürünü iade etmiş o.e, ********.![]()
bitmiş alınmıyor
15.800 küsüre geldi iyi gibiydi fiyat, takip edin derim.Bedava gitti
evet. Neyse ki kulaklıkta çizik dahi yok. 800 küsüre almıştım zaten.Oha ciddimisin
yetişemedik ya kaç stok geldi fazla mıydı15.800 küsüre geldi iyi gibiydi fiyat, takip edin derim.
Ne aldın marka modelevet. Neyse ki kulaklıkta çizik dahi yok. 800 küsüre almıştım zaten.
Model hangisievet. Neyse ki kulaklıkta çizik dahi yok. 800 küsüre almıştım zaten.