Ben 2 gün önce felan 19K ya Poco F6 Pro 12GB/512GB beyaz yakaladım hocam sıfır ayarında geldi kabul edilebilir diyordu. Bütün şansımı kullandım sanırımTelefon indirimi oldu mu arkadaşlar 1 gündür girmiyorum konuya
Umarım bundan tekrar düşer ya3300 e aldım ve sıfırdı. Amazon gerçekten hakkını veriyor. Helal olsun.
Alıntıyı görüntüle
Normalde iem kullanan biriyim ama fiyatı görünce dayanamadım vallahiUmarım bundan tekrar düşer ya
Çok güzel fiyat hocam hayırlı olsun. Ben hala eğer iptal edilmediyse bi kaç gün önceki iphone 16'yı kaçırdığıma yanıyorumBen 2 gün önce felan 19K ya Poco F6 Pro 12GB/512GB beyaz yakaladım hocam sıfır ayarında geldi kabul edilebilir diyordu. Bütün şansımı kullandım sanırım![]()
Teşekkür ederim. Telefon yenilemeyi düşünürken gecenin 5 inde karşıma çıkınca bir de %20 indirime dahil edince tak diye alıverdim şansıma tertemiz geldi valla kurulum yaptım aktardım verilerimi çiçek gibi telefonmuş, artık bir 3 5 sene daha değiştirmem herhaldeÇok güzel fiyat hocam hayırlı olsun. Ben hala eğer iptal edilmediyse bi kaç gün önceki iphone 16'yı kaçırdığıma yanıyorumneyse a34'den devam biz
Özellikleri epey iyiymiş ufak bi bakındım. Tek dert yanılan noktası kamera herhalde ama bu fiyata a36'nın satıldığını düşünürsek bedavaTeşekkür ederim. Telefon yenilemeyi düşünürken gecenin 5 inde karşıma çıkınca bir de %20 indirime dahil edince tak diye alıverdim şansıma tertemiz geldi valla kurulum yaptım aktardım verilerimi çiçek gibi telefonmuş, artık bir 3 5 sene daha değiştirmem herhalde![]()
Bende nornalde v2x varda artık kablosuza geçmem gerektiğini hissetmeye başladım. Masadaki her şey kablosuz oluncaNormalde iem kullanan biriyim ama fiyatı görünce dayanamadım vallahi. Özellikle mikrofon performansını çok beğendim. Umarım düşerde alırsınız hocam.
Poco larda malesef kronik gibi bir şey ya, sistem ekran güzel kameradan kısıyorlarÖzellikleri epey iyiymiş ufak bi bakındım. Tek dert yanılan noktası kamera herhalde ama bu fiyata a36'nın satıldığını düşünürsek bedava![]()
bende onu beklicem nova 7 ler nedense hep tehşir ürünü anasını satayım ilanlarda 2 taner bulduk birisi için 1200 tl fark vermem lazım diğer elemanda tenezzül edip cevap vermiyor fatura gelirse bendekini garantiye veririmDostum 30 günden sonra doa belgesiz işlem yapılmıyor bilgin olsun doa belgesi için fatura lazımkeza tüketici hakem heyeti içinde aynı durum geçerli
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bende sordum 10 iş günü içinde yansır dedi bakalım
Ben oled alcak adam yanına bir de güzel soundbar alır diye düşünüp koymadıklarını düşünüyorumBelki de ısınma muhabettinden falandır, bir de oledler yeterince pahalı, nerden kısabiliriz derdindedirler bunlar :d
Bitmiş çünkü.ben fazla bir indirim göremedim