🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

arkadaşlar kaçırılmıyıcak fiyatlarda kablosuz oyuncu kulaklığı,180-240hz oyuncu monitörü ve kablosuz mekanik klavye görürseniz beni etiketlerseniz sevinirim

XG27ACS monitörüm geldi içindekileri geçtim kutusu bile sıfır geldi. Bakalım arkadaşların dediği gibi ışık sızması rahatsız edecek mi

Ekler

• IMG_3339.webp
    IMG_3339.webp
    694.5 KB · Hit: 134
  • IMG_3338.webp
    IMG_3338.webp
    1.1 MB · Hit: 135
Merhaba razer mouse geldi kaç gün kullanılmış öğrenebilir miyim garanti sorgulama gibi bişey bulamadım nette

Nova 7 wireless var. Kozmetik olarak herhangi bir sorun göremedim. Sadece dış sesleri ve nefes sesimi falan algılıyor ve sonarı kullanmayı çok bilmediğimden bunu düzeltemedim. Yarın iade etmiş olucam. Birkaç güne stok görünür muhtemelen. İhtiyacı olan varsa birkaç gün sonra kontrol etsin

Şans eseri botlardan hızlı davranıp aldım. Evet geldi hocam.
Hangi modeli hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Viper v3 pro geldi fakat 29 gün kullanılmış sanırım. Skatezler vs. Bayağı kirli ve grip tape çıkmadı içinden.

hocam botlardan hızlı davranmamışsınız, botlar o fiyat bandında ayarlı değildir, kimse 36 bine sıfır kondisyonda iphone 16 256gb'a inanmaz :kekw: Amazon şakasını yapmış.
apple tarafının piyasasına hakim değilim tahmini ne kadar ederi o telefonun stok gelirse apple tarafında ona göre paylaşayım buraya tekrardan sahibindene baktığımda fiyatları anlamlandıramıyorum ya ucuz ya çok pahalı

Agalar kasımı bekleyelim diyorsunuzda neden kasımda geleceğini düşünüyorsunuz?

Geri