Enco
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 958
Biz olmasak zaten satış yapamaz ki. Hatta daha da düşerdi fiyatlar ama çökünce hepimiz öyle kaldı.vayy hayırlı olsun foruma gittiğine sevindim amazon depoyu yedik![]()
Biz olmasak zaten satış yapamaz ki. Hatta daha da düşerdi fiyatlar ama çökünce hepimiz öyle kaldı.vayy hayırlı olsun foruma gittiğine sevindim amazon depoyu yedik![]()
kaça aldın hocam icloud falan yok demi cihazdaŞans eseri botlardan hızlı davranıp aldım. Evet geldi hocam.
belli ürünlerde düşebilirdi belki de sanmıyorum çoğu zaten kelepirdi ilk günBiz olmasak zaten satış yapamaz ki. Hatta daha da düşerdi fiyatlar ama çökünce hepimiz öyle kaldı.
kaç gb hocamŞans eseri botlardan hızlı davranıp aldım. Evet geldi hocam.
iphone 16 black - 256gb 36400tl mayıs2025 ilk kullanım pil devri 0 icloudsuz.bu hangi model - gb ve kaç paraya aldınız
hocam botlardan hızlı davranmamışsınız, botlar o fiyat bandında ayarlı değildir, kimse 36 bine sıfır kondisyonda iphone 16 256gb'a inanmaziphone 16 black - 256gb 36400tl mayıs2025 ilk kullanım pil devri 0 icloudsuz.
Hangi modeli hocamŞans eseri botlardan hızlı davranıp aldım. Evet geldi hocam.
apple tarafının piyasasına hakim değilim tahmini ne kadar ederi o telefonun stok gelirse apple tarafında ona göre paylaşayım buraya tekrardan sahibindene baktığımda fiyatları anlamlandıramıyorum ya ucuz ya çok pahalıhocam botlardan hızlı davranmamışsınız, botlar o fiyat bandında ayarlı değildir, kimse 36 bine sıfır kondisyonda iphone 16 256gb'a inanmazAmazon şakasını yapmış.