Fiyatına değer mi? (Aorus B850)

Wilot

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
180
Merhaba, çoktan satın almış olsam da fiyatına değer mi çok kararsız kaldım açıkçası Gigabyte Aorus Elite B850 ICE WIFI7 aldım 12.684₺ gibi bir fşyatı vardı şuan zaten en ucuz stok gözüken site. Fazla mı yoksa değer mi sizce? Gaming gecesinde Asus Rog strix vardı fakat eski anakartım asus ve heyete şikayette bulunacağım için tekrar asus almak istemedim ama yine de kafamı karıştırdı açıkçası acaba aorus fiyatına değer mi vs diye.

Merhaba, çoktan satın almış olsam da fiyatına değer mi çok kararsız kaldım açıkçası Gigabyte Aorus Elite B850 ICE WIFI7 aldım 12.684₺ gibi bir fşyatı vardı şuan zaten en ucuz stok gözüken site. Fazla mı yoksa değer mi sizce? Gaming gecesinde Asus Rog strix vardı fakat eski anakartım asus ve heyete şikayette bulunacağım için tekrar asus almak istemedim ama yine de kafamı karıştırdı açıkçası acaba aorus fiyatına değer mi vs diye.
Aldığın kart güzel, daha uyguna düşer mi düşebilir. Gaming gecesindeki Colorful fazlasıyla iyiydi onu alsan paranda cebinde kalırdı.

Aldığın kart güzel, daha uyguna düşer mi düşebilir. Gaming gecesindeki Colorful fazlasıyla iyiydi onu alsan paranda cebinde kalırdı.
Colorful deneyimlemediğim ve açıkçası çok yanaşmakta istemediğim marka birazda estetik olmasını istedim açıkçası
Ki tekrar baktığımda wifi 7 mi emin değilim colorful için ama wifi 7 olması önemliydi wifi 6 yerine, type-c portunun 1 yerine 2 olması da önemli type c ihtiyacım oluyor fakat slot bulamıyorum ve son olarak mATX değil ATX boyutunda bir kart istiyordum. Bundan dolayı aslında rog strix ile aorus arasında kalmıştım ve fiyatına değer miydi diye merak ettim sonuç olarak Colorful ne marka olarak çok socak baktığım bir marka değil henüz alışanilmiş değilim güzel kartlar yapsalar da hem de aradığım özellikleri tam olarak karşılamıyordu maalesef

Geri