🔥İndirim XPG İnvader Beyaz Kasa 1.999 TL

İsimbulamajim

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
5,437
Sade görünümlü RGB'li beyaz kasa iyiymiş. Ayrıca geniş 420 mm ekran kartı ve 360 mm sıvı soğutucu destekliyor.

Mesh değil sarmaz gibi. Daha mantıklı seçenekler var

Ürün bende var aşırı kaliteli tavsiye ederim çok güzel upgrade ediliyor .

Çok güzel upgrade ediliyor derken? Ne anlamda ?
soğutma konusunda istediğin gibi şekillendirebiliyorsun. Montaj seçeneği çok üst ,yan ,ön tüm paneller sıvı soğutma destekli. Ayrıca rgb kartına ürünün ek bir led daha montajladım ve kasanın aydınlatmasıda muazzam seviyede şuanda. Ayrıca kasanın malzeme kalitesi üst seviyede rahat 5-6 kg geliyor diyebilirim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

420mm ekran kartı desteğini söylemiyorum bile

soğutma konusunda istediğin gibi şekillendirebiliyorsun. Montaj seçeneği çok üst ,yan ,ön tüm paneller sıvı soğutma destekli. Ayrıca rgb kartına ürünün ek bir led daha montajladım ve kasanın aydınlatmasıda muazzam seviyede şuanda. Ayrıca kasanın malzeme kalitesi üst seviyede rahat 5-6 kg geliyor diyebilirim.

420mm ekran kartı desteğini söylemiyorum bile
2 fan ile mi geliyor bu 2 ile geliyorsa 2 fan daha eklemek şart en kötü gene 3k oluyor lian li 207 beklemek daha mantıklı gibi geldi

havadar değil çöp kutusu
5e57a7f9601408.08089017_hljgopnqmkfie.webp

mesh panelin onunde miknatisli kapak var hocam yanlar acik hava aliyor

Ön kısım mesh bu arada evet tamamen açık değil fakat ön panel mıknatıslı dilediğin gibi söküp takabiliyorsun temizliği de çok rahat oluyor. Kapağın kasa ile arasıda rahat 3-4cm boşluk var bir el rahat giriyor. Hava sirkülasyonu çok iyi kasanın sadece fan eklenmesi gerekiyor.

2 fan ile mi geliyor bu 2 ile geliyorsa 2 fan daha eklemek şart en kötü gene 3k oluyor lian li 207 beklemek daha mantıklı gibi geldi
2 fan ile geliyor ama cidden kasa ihtiyacim olsa tekrar alırım . Malzeme kalitesine göre bedava fiyat

Alıntıyı görüntüle
mesh panelin onunde miknatisli kapak var hocam yanlar acik hava aliyor
Evet bu şekilde

Geri