R5 7500f 75-80 derece :D

Yamaha MT-09

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
216
beyler benim laptopla aynı sıcaklıkla çalışıyor masaüstü cihazı birde cooler master ml240 sıvı soğutma var neden acaba

Kötü soğutucu
o kadar etki edeceğini sanmıyorum yorumlarda bu kadar yüksek değildi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bilenler neden olduğunu söyleyebilirmi acaba veya soğutucudan dolayımı?

ml serisi iyi değil ve ryzen ısınıyor, b650 varsa pbo ile ısınma azalabilir, en büyük çözüm 360 mm sıvı ama iyisinden

Pek çok etken var dostum oda sıcaklığı, kasaya hava girip çıkması, termal macun, soğutucunun montajı + kalitesi bende de 7500f var stok soğutucuyla 80 altına inmiyordu güzel bir kule tipi aldım max yükte 70 i geçmedi şu an 50 derecede falan geziniyorum

Pek çok etken var dostum oda sıcaklığı, kasaya hava girip çıkması, termal macun, soğutucunun montajı + kalitesi bende de 7500f var stok soğutucuyla 80 altına inmiyordu güzel bir kule tipi aldım max yükte 70 i geçmedi şu an 50 derecede falan geziniyorum
Maks 70 çok yüksek mesela ben laptop ile 78 derece ile oynuyorum masaüstünde beklenti 60-65 oluyor

Maks 70 çok yüksek mesela ben laptop ile 78 derece ile oynuyorum masaüstünde beklenti 60-65 oluyor
%100 işlemci kullanımından bahsediyorum dostum nasıl yüksek :D normal oyunlarda ultra ayarlarda 60 dereceleri geçmiyor

%100 işlemci kullanımından bahsediyorum dostum nasıl yüksek :D normal oyunlarda ultra ayarlarda 60 dereceleri geçmiyor
Bende %100 kullanımdan bahsediyorum valorantta felan 70 bile görmüyor. Bench testlerinde felan dediğim derecelerde

arkadaşın tam yük olarak bahsettiği işlemci testleri vs. o testlerde her bir çekirdeği ve önbelleği uzun süre kullanmış oluyorsun. 70 derece bu şartlar altında çok iyi bir değer.

arkadaşın tam yük olarak bahsettiği işlemci testleri vs. o testlerde her bir çekirdeği ve önbelleği uzun süre kullanmış oluyorsun. 70 derece bu şartlar altında çok iyi bir değer.
Benim kardeşimin masaüstüne ne yapmak Lazım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Tamam ne yapmak lazım bu masaüstü için sıvı soğutmamı sıkıntılı yani

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,173,485
Üyeler
186,342
Son üye
Kumc7
Geri