Yardım Xiaomi Poco F7 Alınır mı?

Tek önemli kriter aptx lossless :D.
Başka telefonlarda yok mu da hocam?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Düz xiaomi 15 ile poco f7 arayüzleri aynı mı oluyor? Yoksa farklı mı?
Düz arayüz aynıdır ama kamera farklı olur biraz kameralar yüzünden. Birde birinde olup diğerinde olmayan özellikler varsa orda biraz farklılık olur ayarlarda ama düz sıradan kullanıcı için aynı olması lazım.

Honor arayüzüne çok alıştım. 1 senedir magic v3+honor 400 kullandım. Xiaomi ise ne ben ne de ailemde kullanan olmadı. Tek soru işaretim arayüz.
Pixel, nubia bile kullandım ama xiaomi hakkında fikrim yok
Arayüz denilen olay bir custom roma bakıyor, cihaz top rage olduğu için arayüzde sizi üzmeyecektir. Reklam olayı için dns veya ayarlardan kapatmanız gerekiyor kendi uygulamalarında deli gibi reklam çıkıyor.

Başka telefonlarda yok mu da hocam?
Xiaomi, vivo, nubia, sharp, motorola, asus'da var. Aslında sd islemci kullanan her telefonda olması gerekiyor ama galiba lisans ücreti ödemek istemiyor bazı üreticiler. Bu sebeple samsung, google, honor gibi markalarda yok.

Arayüz denilen olay bir custom roma bakıyor, cihaz top rage olduğu için arayüzde sizi üzmeyecektir. Reklam olayı için dns veya ayarlardan kapatmanız gerekiyor kendi uygulamalarında deli gibi reklam çıkıyor.
Reklam mı var xiaomi'de :D fdafdadafdadfafad.

tidal mı kullanıyorsun?
Apple music lossless. Tidal'ı 2019'da kullanıyordum. Ama TR'den çıkınca bir süre Deezer kullandım. 1 yıldır falanda Apple Music kullanıyorum.

1760287556490.webp

xiaomi'lerde şebeke sorunu okudum bir sürü farklı cihazında trendyol yorumlarda. bu konuda bilgisi olan var mı?

Xiaomi, vivo, nubia, sharp, motorola, asus'da var. Aslında sd islemci kullanan her telefonda olması gerekiyor ama galiba lisans ücreti ödemek istemiyor bazı üreticiler. Bu sebeple samsung, google, honor gibi markalarda yok.

Vivo x200 pro alın hocam 😀

Vivo x200 pro alın hocam 😀
He dur onda mediatek vardı pardon. X200 ultra olsunda o da bütçe çok fazla.

Reklam mı var xiaomi'de :D fdafdadafdadfafad.

Apple music lossless. Tidal'ı 2019'da kullanıyordum. Ama TR'den çıkınca bir süre Deezer kullandım. 1 yıldır falanda Apple Music kullanıyorum.

Alıntıyı görüntüle
3dk şarkı 145mb vay be.. Ne güzel olur dinlemesine apple music applle özel değil mi?

O kadar para harcamak istemiyorum. Yoksa xiaomi 15 pro falan düşünüyordum da vazgeçtim.
O kayıpsız ses desteği hangilerinde var pek bilmiyorumda snapdragon olsun ve iyi olsun derseniz genelde üst düzey oluyor ya da böyle oyun odaklı kameradan falan kısılmışlarda oluyor. Sd kullanıp uygun fiyatlı pek fazla yok xiaomi tarafında. Samsungda birçok s serisi var ama hem kaydı sıkıntı hem dediğiniz gibi codec işi sıkıntı olabilir. Sanırım f7 var bu bütçede sd li olan.

Yok android'de de var. Aylık 59tl.
Apple nasıl olmuşta androide vermiş. Birde uygun fiyatlı.

Geri