- Konu Sahibi Konu Sahibi
Switchleri falan w75 ile aynı galibaKronik sorunu duymamdım. Zaten değerlendirmelerde de yazmıyor
Switchleri falan w75 ile aynı galibaKronik sorunu duymamdım. Zaten değerlendirmelerde de yazmıyor
W60'ın da yazılımı aman aman değil ki gereksiz bir geçiş olur hiç gerek yokAkko fun60 max kullanıyorum yazılımından hiç memnun değilim onun için wraith w60 alternatifine baktım geçilirmi diye sormak istedim şimdidden teşekkürler
w75le aynı yazılım değilmiW60'ın da yazılımı aman aman değil ki gereksiz bir geçiş olur hiç gerek yok
aynıdır da akkodan daha iyi olduğunu düşündüren ne oldu seni onu anlamadımw75le aynı yazılım değilmi
Akkonun tek eksisi sadece 8K hz çalışıyoraynıdır da akkodan daha iyi olduğunu düşündüren ne oldu seni onu anlamadım
tasarım olarak hoşuma gitti akkonun rptsi 0.1 sesi falan çok iyi ama w60 kitsune tip açısından çok hoşuma gitti ve herkes çok övdü geçmeye gerek yoksa geçmemaynıdır da akkodan daha iyi olduğunu düşündüren ne oldu seni onu anlamadım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Akkonun tek eksisi sadece 8K hz çalışıyor
hayır yoktasarım olarak hoşuma gitti akkonun rptsi 0.1 sesi falan çok iyi ama w60 kitsune tip açısından çok hoşuma gitti ve herkes çok övdü geçmeye gerek yoksa geçmem
konuyu biraz hortlatıyorum fakat klavyeden memnun musunuz?Akko fun60 max kullanıyorum yazılımından hiç memnun değilim onun için wraith w60 alternatifine baktım geçilirmi diye sormak istedim şimdidden teşekkürler
Memnunum hocamkonuyu biraz hortlatıyorum fakat klavyeden memnun musunuz?
herhangi bir problemi oldumu pekiMemnunum hocam
Yok hiçbir. Problem yokherhangi bir problemi oldumu peki
Değmez hocam .Akko fun60 max kullanıyorum yazılımından hiç memnun değilim onun için wraith w60 alternatifine baktım geçilirmi diye sormak istedim şimdidden teşekkürler