Televizyon kullanıyormusunuz?

Tv Kullanıyormusun

• Evet

Oylar: 13 56.5%
  • hayır

Oylar: 10 43.5%

• Oy kullanan toplam üye
    23
Reaksiyon skoru
124
Neden bilmiyorum ama televizyon bana aşırı gereksiz geliyor , film bile izlerken bilgisayardan izliyorum. İlerde yeni eve çıksam bile tv almam herhalde.

büyük ekranda uzanarak izlemenin zevki bir başkadır.

Tabii ki izlenir özellikle belgesel film falan çok sarıyor Bizde 32 inç toshiba var tabii ondan izleyeceğime kendi monitöründen izlerim am 4k 70inç olsa her gün izlerim kesin alacağım bu yıl

uydu hariç her şeyde kullanırım

Neden bilmiyorum ama televizyon bana aşırı gereksiz geliyor , film bile izlerken bilgisayardan izliyorum. İlerde yeni eve çıksam bile tv almam herhalde.
Ben maçları TV den izlemeyi seviyorum, platformlarda gecikmeli oluyor heyecanı kaçıyor. Kendi evine çıkınca televizyon daha önemli olucak çünkü misafir olsun ileride evlenirsen televizyonda daha çok vakit geçirirsin emin ol :D

Tabii ki izlenir özellikle belgesel film falan çok sarıyor Bizde 32 inç toshiba var tabii ondan izleyeceğime kendi monitöründen izlerim am 4k 70inç olsa her gün izlerim kesin alacağım bu yıl
Hocam bizde Philips oled 4k var ambilight olanda 150k felanda 70inç hemde isterseniz akşam fotoda atarım ama hevesim yok 🥹
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

uydu hariç her şeyde kullanırım
Uydudan izleyen yoktur herhalde

Hocam bizde Philips oled 4k var ambilight olanda 150k felanda 70inç hemde isterseniz akşam fotoda atarım ama hevesim yok 🥹
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Sinemadan iyi deneyim verir abi çok iyi ya foto müsait olduğunuzda Atabilirseniz çok iyi olur
150k çok pahalı grundig 65 OLED falan var ya ondan alacağım yada 70inç herhangi bir tane.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,227
Üyeler
183,077
Son üye
MKAEyarus
Geri