Yamaha MT-09
80+
- Reaksiyon skoru
- 124
Neden bilmiyorum ama televizyon bana aşırı gereksiz geliyor , film bile izlerken bilgisayardan izliyorum. İlerde yeni eve çıksam bile tv almam herhalde.
sadece youtube içinsadece netflix icin
Ben maçları TV den izlemeyi seviyorum, platformlarda gecikmeli oluyor heyecanı kaçıyor. Kendi evine çıkınca televizyon daha önemli olucak çünkü misafir olsun ileride evlenirsen televizyonda daha çok vakit geçirirsin emin olNeden bilmiyorum ama televizyon bana aşırı gereksiz geliyor , film bile izlerken bilgisayardan izliyorum. İlerde yeni eve çıksam bile tv almam herhalde.
Hâlâ açık hocam galiba Disney Channel ile karıştırdınız.Cartoon network geri açılsa izlerim birde trt çocuk
Hocam bizde Philips oled 4k var ambilight olanda 150k felanda 70inç hemde isterseniz akşam fotoda atarım ama hevesim yokTabii ki izlenir özellikle belgesel film falan çok sarıyor Bizde 32 inç toshiba var tabii ondan izleyeceğime kendi monitöründen izlerim am 4k 70inç olsa her gün izlerim kesin alacağım bu yıl
Uydudan izleyen yoktur herhaldeuydu hariç her şeyde kullanırım
Sinemadan iyi deneyim verir abi çok iyi ya foto müsait olduğunuzda Atabilirseniz çok iyi olurHocam bizde Philips oled 4k var ambilight olanda 150k felanda 70inç hemde isterseniz akşam fotoda atarım ama hevesim yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
akşam master chef sabah müzik açarız kullanıyoz boşunamı para verdikNeden bilmiyorum ama televizyon bana aşırı gereksiz geliyor , film bile izlerken bilgisayardan izliyorum. İlerde yeni eve çıksam bile tv almam herhalde.