Çözüldü✓ Win 11 kurarken hata alıyorum

Aozilhan

80+
Reaksiyon skoru
8
WhatsApp Görsel 2025-10-21 saat 02.13.27_e02aa530.webp

Secure boot açıp bidaha deneyin

yaptığınız boot belleği 64 bit mi eğer değilse 64bit bir boot belleği yapın

belleğe isoyu rufus uygulaması ile yazdırıp bir de o şekilde deneyin.

Secure boot açıp bidaha deneyin

yaptığınız boot belleği 64 bit mi eğer değilse 64bit bir boot belleği yapın

belleğe isoyu rufus uygulaması ile yazdırıp bir de o şekilde deneyin.
hocam yaptım öyle flash fat32 varsayılan windows da ntfs istiyor galiba acaba orada mı sorun oldu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Diski önce biçimlendir ve sonra kuruluma geç.
öyle yaptım hocam acaba üstte yazdığım gibi mi sorun

hocam yaptım öyle flash fat32 varsayılan windows da ntfs istiyor galiba acaba orada mı sorun oldu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

öyle yaptım hocam acaba üstte yazdığım gibi mi sorun
Rufustaki tüm ayarları varsayılan bıraktın değil mi.
Eğer cihazın UEFI ise bu şekilde UEFI desteklemiyor ise GPT yi MBR yapıp Hedef Sistemi Bios ya da UEFI CSM yapmalısın.
1761051860550.webp

dediğiniz gibi de denedim hocam olmadı direk bios a geri atıyor
İsoyu yanlış yazdırmışsın tekrar yazdır rufus kullanmayı bilmiyorsan media creation tool ile yazdır

İsoyu yanlış yazdırmışsın tekrar yazdır rufus kullanmayı bilmiyorsan media creation tool ile yazdır
Arkadaşın dediği yapman lazım.. bootloader hatası alıyorsun. düzgün boottable yapılamamış. windows için iyisi rufus.. ancak diğerleri için (özellikle distro deneyenler için) Ventoy en iyisi.. kendim ventoy kullanıyorum 4-5 tane işletim sistemini (windows dahil) tek usb'ye atarak kullanıyorum boottable derdi yok.
1761054246472.webp

Arkadaşın dediği yapman lazım.. bootloader hatası alıyorsun. düzgün boottable yapılamamış. windows için iyisi rufus.. ancak diğerleri için (özellikle distro deneyenler için) Ventoy en iyisi.. kendim ventoy kullanıyorum 4-5 tane işletim sistemini (windows dahil) tek usb'ye atarak kullanıyorum boottable derdi yok.
Alıntıyı görüntüle
Windows için en iyisi rufus değil media creation tool onun dışında mesajların devamı doğru ventoy kullanımı daha kolay Allahtan isoyu boot edip diski sıfırlayınca hata almamış format diski de yazamazdı

Windows için en iyisi rufus değil media creation tool onun dışında mesajların devamı doğru ventoy kullanımı daha kolay Allahtan isoyu boot edip diski sıfırlayınca hata almamış format diski de yazamazdı
Renkler zevkler.. windows için rufus dememin sebebi win11 desteklemediği sistemler için gereksinim kapatma olayı.. rufus kolay kolay sıkıntı çıkarmaz (bayadır kullanmıyorum). media creation tool'u sanırım 1 kez kullanmıştım..

Renkler zevkler.. windows için rufus dememin sebebi win11 desteklemediği sistemler için gereksinim kapatma olayı.. rufus kolay kolay sıkıntı çıkarmaz (bayadır kullanmıyorum). media creation tool'u sanırım 1 kez kullanmıştım..
Bypass için illa rufusa yinede gerek yok yapmasını bilen her şekilde yapabiliyor en güvenli yol her zaman media creation tool

sorun kulandığım flash bellekteymiş hallettim başka flash ile

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,666
Üyeler
186,925
Son üye
diorr
Geri