Macbook air mı almalıyım yoksa windows bir laptop mu?

256gb yeter mi sizce yoksa almışken 512gb a mı yükseltilmeli
512GB yükseltme için 10K falan fark vereceğine 3-4 bine 1TB taşınabilir SSD alır depolama işini kökten çözersin. Dahili depolamaya para harcamaya gerek yok.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

tamamdır teşekkür ederim şimdi anladım. lol oynatıyor mu bu arada
MacOS uyumlu her oyunu bir şekilde oynatır bu arada, Lol destekliyor sorun yok ama Valorant desteklemiyor mesela. M serisi işlemciler için özel Cyberpunk 2077 versiyonu çıkmış denedim M1 cihazla o bile düşük ayarda rahat çalışıyor. Destekli olmayanlar ya hiç oynanmıyor ya çok kasıyor ama :)

Bende m1 air var. 8gb 256 ssd. Sanallaştırma ile w11 kurdum. Kasma donma yok. Yeri geldiği açıp kullanıyorum.

Yazılımcı isen önerim 16gb Ram olursa daha iyi olabilir.
Ssd kutusu alıp dışarıdan ssd takabilirsin. M2 ler için var.

M2 ve üzeri düşünebilirsin. Bütçen neye yetiyorsa onu almanı öneririm.
Ek olarak type c hub alman gerekiyor. Usb vb bağlamak için.

512GB yükseltme için 10K falan fark vereceğine 3-4 bine 1TB taşınabilir SSD alır depolama işini kökten çözersin. Dahili depolamaya para harcamaya gerek yok.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

MacOS uyumlu her oyunu bir şekilde oynatır bu arada, Lol destekliyor sorun yok ama Valorant desteklemiyor mesela. M serisi işlemciler için özel Cyberpunk 2077 versiyonu çıkmış denedim M1 cihazla o bile düşük ayarda rahat çalışıyor. Destekli olmayanlar ya hiç oynanmıyor ya çok kasıyor ama :)
hangi taşınabilir ssd yi önerirsiniz?

kendime bir macbook air mı alsam yoksa windows mu alsam kararsızım. Mobil programlama ile uğraşıyorum. Sizce macbook air m4 ün 256gb ssd olanı idare eder mi yoksa 512gb ssd şart mı? geçen hafta 49.000tlye bile bulunabiliyordu ama şu an 59.000tl civarındalar. Windows bir cihaz alacak olsam 55.000tlye kadar alabileceğim en iyi alternatifler neler. trendyol ve amazondan alabilirim sadece.
ryzen ai işlemcili bi cihaz bak bütçene uygun bulursan ai 9 365 veya 370 yoksa da ai 7 350 bende kullanıyorum çok ememnunum. mac e windows rakibi cihazlar. özelden yazarsan deneyimlerimi paylaşabilriim

hangi taşınabilir ssd yi önerirsiniz?
3 bine de 1GB/s hız veren modeller var aslında ama almışken hızlısı olsun denirse buna bakılabilir 2GB/s veriyor bu.

ryzen ai işlemcili bi cihaz bak bütçene uygun bulursan ai 9 365 veya 370 yoksa da ai 7 350 bende kullanıyorum çok ememnunum. mac e windows rakibi cihazlar. özelden yazarsan deneyimlerimi paylaşabilriim
teşekkür ederim. bir inceleyeceğim.
Herhangi biri olur sandisk samsung gibi bilindik markalarda sorun yaşamazsınız
Ben m2 harici kutusu + m2 ssd olarak aldım öyle kullanıyorum
3 bine de 1GB/s hız veren modeller var aslında ama almışken hızlısı olsun denirse buna bakılabilir 2GB/s veriyor bu.
bu arada sizce kasım indirimlerini beklemeli miyim? macbook tarafında iyi indirimler olabilir mi? 1 aydan fazla var galiba henüz.

teşekkür ederim. bir inceleyeceğim.

bu arada sizce kasım indirimlerini beklemeli miyim? macbook tarafında iyi indirimler olabilir mi? 1 aydan fazla var galiba henüz.
Taze 5k zam yedi beklenebilir bence kasım ayı çünkü martta m5 air gelicek stok eritme yapılabilir

Geri