23 Ekim CS2 Market Darbesi

O ilk dklar minumum skin başı 30 dolar ödemen gerek 150 dolara tradeup yapıp navaja çıkarsa ağlarsın
Takas banı muhabbeti var, şuan kasa fiyatlarında ufak düşüşleri ve bıçak vs. her şeyin düşüşünü görüyoruz. Asıl düşüşler haftaya yaşanacak binlerce bıçak girecek pazara.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

şimdi bu bıçaklar satılabiliyor mu?
Hayır satılamıyor, 7-8 gün takas banı var. Haftaya girecek hepsi pazara :D Asıl kıyamet o zaman.
Zararın neresinden dönerseniz kar bıçağınız vs. var ise satmanızı öneririm haftaya birden daha da çakıldığını izleyebilirsiniz yoksa (ytd)

2 aya 10 dolara düşer bıçaklar valorant skin fiyatları gibi olur cs2 pazarı an itibariyle bitti daha önce benzer bir değişimi farklı oyunda görmüştüm piyasa altüst oldu öyle de kaldı.

İmkansız o kadara asla düşmez, eski fiyatlarına doğru geri gelirler yavaş yavaş. 60 dolar 70 dolardan başlar gibi duruyor.
trade upla çıkan bıçaklar piyasaya girdiğinde düşüşü göreceğiz 10 dolara düşmez tabi ama yıllar boyunca yavaş düşecekler

2 aya 10 dolara düşer bıçaklar valorant skin fiyatları gibi olur cs2 pazarı an itibariyle bitti daha önce benzer bir değişimi farklı oyunda görmüştüm piyasa altüst oldu öyle de kaldı.
Kendi ayağına sıktı Valve, hangi parlak zeka acaba önerip de diğer parlak zekalar onaylayıp faliyete almışlar :D

trade upla çıkan bıçaklar piyasaya girdiğinde düşüşü göreceğiz 10 dolara düşmez tabi ama yıllar boyunca yavaş düşecekler
Bitti artık CS2 piyasası ya. Bu son kurşundu. Bakalım ne olacak. Hep birlikte önümüzdeki hafta göreceğiz ilk çalkantıyı.

Takas banı muhabbeti var, şuan kasa fiyatlarında ufak düşüşleri ve bıçak vs. her şeyin düşüşünü görüyoruz. Asıl düşüşler haftaya yaşanacak binlerce bıçak girecek pazara.

Hayır satılamıyor, 7-8 gün takas banı var. Haftaya girecek hepsi pazara :D Asıl kıyamet o zaman.
Zararın neresinden dönerseniz kar bıçağınız vs. var ise satmanızı öneririm haftaya birden daha da çakıldığını izleyebilirsiniz yoksa (ytd)
ben satın almak için demiştim xd bu arada kaynak var mı ya 7 gün trade ban ile ilgili?

Kendi ayağına sıktı Valve, hangi parlak zeka acaba önerip de diğer parlak zekalar onaylayıp faliyete almışlar :D

Enes baturla iletisime gecmisler o demis kapatn dukkani diye

400 dolarım var Steam’da sizce bıçak almalı mıyım? 2 tane avcı bıçağı solgun mermer alacaktım…

Bizde artık bir bıçak nasip olur belki ilerde :)

ben satın almak için demiştim xd bu arada kaynak var mı ya 7 gün trade ban ile ilgili?
Kaynak vardır illaki de
Pazardan veya takas yoluyla aldığın bütün skinlerde 7 gün ban oluyor, aynı şekilde bu yükseltme sistemiyle de gelen skinlerde de olduğunu söylüyorlar.

400 dolarım var Steam’da sizce bıçak almalı mıyım? 2 tane avcı bıçağı solgun mermer alacaktım…
Bence almamalısın, haftaya piyasalar çakılacak gibi bıçaklar için (ytd)

Yazık oldu stabil giden pazara.

İlerleyen zamanlarda ne olacak acaba. Bu güncelleme yüzünden Valve'ın farklı ülkeler üzerinden yüzlerce hatta binlerce dava yiyeceğinden eminim. Eğer ki bu güncellemeyi geri alırlarsa, o vakit skinlerini satanlar çok daha büyük zarar edecek, kırmızı skinleri 3-5$dan pahalıya alanların hepsinin elinde kalacak, bıçak fiyatlarındaki düşüş biraz daha devam edecek ilerleyen aylarda pazardaki sayı azaldıkça eski fiyatlarına doğru yeniden yükselişe geçecek.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,598
Üyeler
187,535
Son üye
Tufeng
Geri