Samsung Odyssey G65b monitörden çıt çıt sesi geliyor

Reaksiyon skoru
111
Sanırım hoparlör kısmından geliyor sağ ve sol taraftan 20-30 saniyede bir. Dün gece öyle bir sorun yoktu. Sizce iade etmeli miyim? Bir de monitör sesini 100'e alınca çınlama gibi ses geliyor hoparlörden. Bu ses coil whine sanırım. Ama diğer ses sizce ne olabilir?

Bende de monitör bosta kapalı dahi olsa dururken ara sıra çıtırtı geliyor plastik genleşmesi veya pivot ile alakalı sanırsam

Aynen tanımışsındır diğer forumdaki çorba olan konudan 😀
Haaa evet bildim 😀 pubg mobile oynuyordum ekran birden kapandı 4 saatte otomatik kapanıyor ondan dolayı mı acaba yoksa başka bişeyden mi bilemedim ekrana uyarıda gelmedi 60 saniye sonra kapanacak diye. Oyundayım diye mi gelmedi acaba? Sorun çıkarmasın artık şu monitör valla 😂 😂 😂
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Oto kapanma ayarını kapattım bakalım kapanmaz inşallah tekrar.

Haaa evet bildim 😀 pubg mobile oynuyordum ekran birden kapandı 4 saatte otomatik kapanıyor ondan dolayı mı acaba yoksa başka bişeyden mi bilemedim ekrana uyarıda gelmedi 60 saniye sonra kapanacak diye. Oyundayım diye mi gelmedi acaba? Sorun çıkarmasın artık şu monitör valla 😂 😂 😂
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Oto kapanma ayarını kapattım bakalım kapanmaz inşallah tekrar.
Arada bazen tasarruf için kapatıyor sen pc ekranını görüyorsun ama monitörün kendi yazılımıda arkada az da olsa çalışıyor birkaç şey yapabiliyor kumandadan sesi arttırman örnek buna.Pubg mobile id ne bu arada emülatörden mi oynuyorsun 😀

Arada bazen tasarruf için kapatıyor sen pc ekranını görüyorsun ama monitörün kendi yazılımıda arkada az da olsa çalışıyor birkaç şey yapabiliyor kumandadan sesi arttırman örnek buna.Pubg id ne bu arada emülatörden mi oynuyorsun 😀
Normal youtubeda takılırken ekrana uyarı geliyordu kapanacak diye oyundayım diye rahatsız etmemek için ekrana gelmemiştir 😂😂 iyi düşünelim iyi olsun 😀
Aynen emülatörüm rütbesiz giriyorum öylesine
550503556 İD

Normal youtubeda takılırken ekrana uyarı geliyordu kapanacak diye oyundayım diye rahatsız etmemek için ekrana gelmemiştir 😂😂 iyi düşünelim iyi olsun 😀
Aynen emülatörüm rütbesiz giriyorum öylesine
550503556 İD
Steam atarsan arada oynarız 1135040247

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,467
Üyeler
184,006
Son üye
anadolubjk