❌İndirim Bitti! NZXT C1200 ATX 3.1 2024 - 9757TL

yusuf7878

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
1,048
Fiyatı çok uygun. Bu fiyatta rakibi yok denebilir. Kaçırmayın.

https://www.vatanbilgisayar.com/nzxt-c1200-1200w-80-plus-gold-full-moduler-siyah-guc-kaynagi.html

-Kablolar-

1761421646818.png

Pahalı bu fiyattan daha ucuza raijintek var

NZXT premium markadır para alamamış Gamers Nexus belli ki ağlamış umrumda olmayan bir kanal.

Adamlar durmadan dava yiyor bize doğru bilgiyi ulaştırmak için. Hiçbir firma zaten ürün göndermiyor her şeyi kendi paralarıyla alıyorlar. Belgeleriyle her şeyi açıklıyorlar dilersen videoyu kendin izle öyle yorum yap.

Adamlar durmadan dava yiyor bize doğru bilgiyi ulaştırmak için. Hiçbir firma zaten ürün göndermiyor her şeyi kendi paralarıyla alıyorlar. Belgeleriyle her şeyi açıklıyorlar dilersen videoyu kendin izle öyle yorum yap.
Dostum video izleyemem neyse söyle bilelim neymiş olay?

Dostum video izleyemem neyse söyle bilelim neymiş olay?

Sana tek tek videoyu mu açıklayacağım? 30 dakikanı bile almaz 2x hızda izle. Ne olsun istiyorsun anlamadım ben sana alma demiyorum ama olayın aslını bil alırken vicdanın rahat ediyorsa al destek çık sıkıntı yok en azından konu hakkında bilgin olsun. Senin paranı nereye harcayacağını ben söyleyemem ama kullanıcı parasının hangi firmaya gittiğini bilmeli.

Sana tek tek videoyu mu açıklayacağım? 30 dakikanı bile almaz 2x hızda izle. Ne olsun istiyorsun anlamadım ben sana alma demiyorum ama olayın aslını bil alırken vicdanın rahat ediyorsa al destek çık sıkıntı yok en azından konu hakkında bilgin olsun. Senin paranı nereye harcayacağını ben söyleyemem ama kullanıcı parasının hangi firmaya gittiğini bilmeli.
Dostum video falan izlemem demek ki sen bile anlamamışsın olayı ki anlatamıyorsun neyse herkesin kendi tercihi almayan almasın.

Dostum video falan izlemem demek ki sen bile anlamamışsın olayı ki anlatamıyorsun neyse herkesin kendi tercihi almayan almasın.

Sana videoyu anlatsam videodan uzun yazı dökmem gerekecek sanki okuyacakmışsın gibi bana ne anlatıyorsun? Özetle kötü bir firma diyorum detay istiyorsan aç izle videoyu çok zor bir şey değil.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,156,688
Üyeler
183,786
Son üye
Knight214
Geri