- Konu Sahibi Konu Sahibi
pny bu markalardan iyi mi sıcaklık konusundaprime ile çok yakın
gigabyte gaming oc ve özellikle windforce daha sıcak çalışır
pny bu markalardan iyi mi sıcaklık konusundaprime ile çok yakın
gigabyte gaming oc ve özellikle windforce daha sıcak çalışır
marka olarak değil model olarak konuşuruzpny bu markalardan iyi mi sıcaklık konusunda
PNY GeForce RTX 5070Ti 16GB GDDR7 OC 256Bit Ekran Kartı (VCG5070T16TFXPB1-O)marka olarak değil model olarak konuşuruz
ekran kartı modelleri arasında sadece tasarım,soğutma,hızlı oc farkları olur
alınır 38-39a dğşüyor gaming gecesindePNY GeForce RTX 5070Ti 16GB GDDR7 OC 256Bit Ekran Kartı (VCG5070T16TFXPB1-O)
bu model hocam
sıcaklıgı bahsettıgınız modellere göre nasılalınır 38-39a dğşüyor gaming gecesinde
bu gaming gecesi denilen gün ne günleri oluyor bide saat kaçta oluyor ben bu işlere çok yabancıyım. bide cok az sayıda ürünmü satıyorlar hızlıca almak mı gerekiyoralınır 38-39a dğşüyor gaming gecesinde
incehesapta her cuma akşam 10dabu gaming gecesi denilen gün ne günleri oluyor bide saat kaçta oluyor ben bu işlere çok yabancıyım. bide cok az sayıda ürünmü satıyorlar hızlıca almak mı gerekiyor
bazı ürünlerin fiyatı çok iyi stoğu az olabiliyor genelde ilk birkaç dakika site çöker. indirimler başlamadan ürünler belli oluyor. Almak istediğin ürünü indirim başlamadan sepete ekle indirim başlayınca fiyatı uygunsa hemen satın al. Sistemler 15dk garanti duruyor sayılırbu gaming gecesi denilen gün ne günleri oluyor bide saat kaçta oluyor ben bu işlere çok yabancıyım. bide cok az sayıda ürünmü satıyorlar hızlıca almak mı gerekiyor
prime ile benzersıcaklıgı bahsettıgınız modellere göre nasıl
hocam sıcaklık konusunda bilginiz nedir bahsettiğiniz modellere göre gigabeyt prime e göre hangisi ne kadar iyialınır 38-39a dğşüyor gaming gecesinde
teşekkür ederim hocamincehesapta her cuma akşam 10da
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
bazı ürünlerin fiyatı çok iyi stoğu az olabiliyor genelde ilk birkaç dakika site çöker. indirimler başlamadan ürünler belli oluyor. Almak istediğin ürünü indirim başlamadan sepete ekle indirim başlayınca fiyatı uygunsa hemen satın al. Sistemler 15dk garanti duruyor sayılır
prime ile benzer
windforcedan iyi
cok teşekkürler peki soğutması ve kalitesi iyi olan rtx 5070ti çeşitlerinden hangi markaları önerirsin ?incehesapta her cuma akşam 10da
bazı ürünlerin fiyatı çok iyi stoğu az olabiliyor genelde ilk birkaç dakika site çöker. indirimler başlamadan ürünler belli oluyor. Almak istediğin ürünü indirim başlamadan sepete ekle indirim başlayınca fiyatı uygunsa hemen satın al. Sistemler 15dk garanti duruyor sayılır
prime ile benzer
windforcedan iyi
cok sıkıntı yapmıstım sıcaklık konusunuincehesapta her cuma akşam 10da
prime ile benzer
windforcedan iyi
5070 ti phoenix s kullanıyorum, size kim pny modelinin 78 derecede çalıştığını söylediyse iyi sıkmış, kullandığım kart daha kötü pcb, daha kötü soğutma bloğu, vapor chamber olmamasına rağmen 71 dereceyi geçmedi fuestinde.
hocam bir sürü marka model var hangi birini yazayim. En iyisini almana gerek yok. En kötü model gainwardlar bile 75 üstüne çıkmıyor neredeyse. 90 derece olmadığı sürece zararı olmazcok teşekkürler peki soğutması ve kalitesi iyi olan rtx 5070ti çeşitlerinden hangi markaları önerirsin ?