KTC   27'' H27T22C 180Hz 1ms (Hdmı+Displayport) 2560 x 1440 Freesync Fast IPS Flat Monitör

100hz 2k olanda 4.5k geliyorKTC 27'' H27T22C 180Hz 1ms (Hdmı+Displayport) 2560 x 1440 Freesync Fast IPS Flat Monitör
Evet onuda gördüm de 100hz diye atmadım100hz 2k olanda 4.5k geliyor
Sıfır monitör al başın ağrımasın rampage kaliteli bir marke değil. KTC tavsiye ederim.Sizce Ktc mi yoksa bu rampage modeli mi ? Bir arkadaştan 6500e alma şansım var bu monitörü:
soru değil knk ktc hintli abilerimizin incelemelerini de izleyebilirsin rampage söz konusu bile değil samsungun bazı kısımlarına bile bu firma panel üretiyor ben de 4 aydır var kullanıyorum fiyat performans değil fevkalade direkt al rampageden uzak durSizce Ktc mi yoksa bu rampage modeli mi ? Bir arkadaştan 6500e alma şansım var bu monitörü:
Ktc paneli çok kaliteli sorun yaşamazsınız.İyi midir
Satıcı güvenilir sorun yaşamazssın.Hocam asus vg249q kullanıyorum 2.5 yıl oldu panel gitti çizgiler oluştu.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Satıcı boydan teknolojiden mi almamız gerekiyor
İyi midir
Monitörden anlayan arkadaşlar 7k civarı bütçeye bunu öneriyorlardı, paneli iyi diye biliyorum bunun.Sizce Ktc mi yoksa bu rampage modeli mi ? Bir arkadaştan 6500e alma şansım var bu monitörü:
Evet bi o var zatenSatıcı boydan teknolojiden mi almamız gerekiyor
Arkadasin attigi rampage güzel bi model. KTC ne sanki? Cok mu büyükEvet onuda gördüm de 100hz diye atmadım
Sıfır monitör al başın ağrımasın rampage kaliteli bir marke değil. KTC tavsiye ederim.
Eğer temiz ve ölü piksel felan yoksa arkadasindan daha uyguna alabilirsin o monitoru. Gecen 7300du sıfırı 5500 5300e almaya çalış. Ktc alıp ölü piksel ile de karsilasabilirsin.Sizce Ktc mi yoksa bu rampage modeli mi ? Bir arkadaştan 6500e alma şansım var bu monitörü:
bundan aldım ben de 300tl de maxipuan geldi indi baya100hz 2k olanda 4.5k geliyor
Arkadasin attigi rampage güzel bi model. KTC ne sanki? Cok mu büyük
Eğer temiz ve ölü piksel felan yoksa arkadasindan daha uyguna alabilirsin o monitoru. Gecen 7300du sıfırı 5500 5300e almaya çalış. Ktc alıp ölü piksel ile de karsilasabilirsin.