eo fotoğraf daha atmaya çalışırım.
aynen olmuyorarkadaşlar sadece visa değil yanıltmayın vısa logolu sky premium bankomat karta özel diyor şimdi garanti ile deneyim dedim olmuyor bu özel bir kart büyük ihtimalle
eo fotoğraf daha atmaya çalışırım.
aynen olmuyorarkadaşlar sadece visa değil yanıltmayın vısa logolu sky premium bankomat karta özel diyor şimdi garanti ile deneyim dedim olmuyor bu özel bir kart büyük ihtimalle
disney içeriklerini 4k gösteriyor mu hocam? mibox kullanıyorum L1 lisansı var ama disney de 4k yok.Şimdi alma bekle. Daha Yeni 5700'lere düşmüştü. Ek olarak Apple TV + India üzerinden film izlemiyorum. Çift hesap ekleme var. Dizi izlerken India. Film izleyeceksin TR hesaba geçiyorum.
İndia da film kiralamak hem pahalı hem de Türkçe olmuyor.
Hangi banka kanka her bankada oluyor mu acil yazar mısın ben de alacağımız birazdan daAçaktırmayinda hocam visa karta özel 1k daha indirim geldi![]()
özel sky premium bankomat diye bir kart için oluyor normal visa kart olmuyorHangi banka kanka her bankada oluyor mu acil yazar mısın ben de alacağımız birazdan da
Vakıfbank dimi ?özel sky premium bankomat diye bir kart için oluyor normal visa kart olmuyor
vakıfbank mı başka bank mı bilmiyorum ama o isimde kartın olması gerekiyor sadece visa logolu kart olmuyorVakıfbank dimi ?
Evet de internete yazinca Vakıfbank çıkıyor neyse teşekkür ederimvakıfbank mı başka bank mı bilmiyorum ama o isimde kartın olması gerekiyor sadece visa logolu kart olmuyor
Evet bitti.@Perfectshot06 hocam 400tl bir kupon vardı dün bitti mi o gözükmüyor sepette
1000TL aldılar aparat dahil. Pazarlık bile yapmadım.@tahabuyuktas hocam duvar montajı için ne kadar aldılar?
Doğru hocam. Aldım onuda, apple TV üzerinde kurdum. Paralı kanallar v.s var.Üstünde hediye dsmart yazıyor doğru mu bu?
Onlar 2026 da imiş.55 inç modeli ne zaman satışa çıkarmış bilgi varmı