- Konu Sahibi Konu Sahibi
bunlarda p ve x seçenegi var ve x ler neden pahalı farkı nedir ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
kusura bakmayın hocam sizide yoruyorum hakkınızı helal edin
bunlarda p ve x seçenegi var ve x ler neden pahalı farkı nedir ?
P, playsitation uyumlu anlamına gelir, X Xbox modellerle uyumlu anlamına geliyorbunlarda p ve x seçenegi var ve x ler neden pahalı farkı nedir ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
amazon destegi nasıl iyi mi? hiç bilmiyorum firmaları yanlış anlama sakın ilk defa alışveriş yapcam amazondan
E ticaret siteleri içinde Amazon en iyi destek verenlerden. Gaming bilgisayar işinde de incehesap derim meselaamazon destegi nasıl iyi mi? hiç bilmiyorum firmaları yanlış anlama sakın ilk defa alışveriş yapcam amazondan
anladım o zaman sipariş veriyorum galiba indirime girmez bu ürün dahaE ticaret siteleri içinde Amazon en iyi destek verenlerden. Gaming bilgisayar işinde de incehesap derim mesela
150tl kodu kullandım ama fiyatı düşmüyor sepette neden kralHocam son 6 ayda göreceği kadar indirim görmüş, daha fazla ineceğini sanmam. ama sana tavsiyem madem ilk alışverişin. eğer daha önce N11, Trendyol, hepsiburada ya da amazondan herhangi birinden alışveriş yapmadıysan, ilk oluşturduğun hesap ya da ilk alışverişine özel bir indirim kodu verir mutlaka, bak hepsine, kuponla kodla hangisinden daha uyguna geliyorsa oradan al
Hayırlı olsun hocam güle güle kullanverdim siparişi inşallah memnun kalırım
Teşekkür ederim daha iyileri senin olsunHayırlı olsun hocam güle güle kullan
sadece mikrofon arıyorsan bu arkadaş bilgili mikrofon konusunda @Lloydˢᵗᵉʳ yardımcı olurTeşekkür ederim daha iyileri senin olsun
Tamamdır teşekkür ederimsadece mikrofon arıyorsan bu arkadaş bilgili mikrofon konusunda @Lloydˢᵗᵉʳ yardımcı olur