BU PC SİZCE NASIL OLMUŞ

özelleştirme sunmak istemedikleri için Hepsiburada, benim görüşüm böyle en azından, yoksa kendi sitesinde de yapılabilir bir kampanya
Kanki tabikide yapilabilir ama hepsiburada gamegarajdan büyük bir e ticaret sitesi. 1.si burada reklamlarini yapiyorlar, 2.si belki de çok satılmayan ama kaliteli ürünlerini elden çıkarıyorlar. 3.sü kesinlikle bunları hepsiburadadan görüp alan daha çok olmuştur çünkü stok bitti yenilendi sonrasında ve sürümden de kazanmışlardır. Fiyatına takılmıyorum ben 10 taksit peşin fiyat çok iyi bence. Ben taksite takıldım 😂😋😋

Kanki tabikide yapilabilir ama hepsiburada gamegarajdan büyük bir e ticaret sitesi. 1.si burada reklamlarini yapiyorlar, 2.si belki de çok satılmayan ama kaliteli ürünlerini elden çıkarıyorlar. 3.sü kesinlikle bunları hepsiburadadan görüp alan daha çok olmuştur çünkü stok bitti yenilendi sonrasında ve sürümden de kazanmışlardır. Fiyatına takılmıyorum ben 10 taksit peşin fiyat çok iyi bence. Ben taksite takıldım 😂😋😋
yine dediğim gibi taksit konusu belki de geçtiğimiz senelerde yapılan Kasım indirimlerinden kat kat iyi bunda çoğu kişi hemfikirdir

yine dediğim gibi taksit konusu belki de geçtiğimiz senelerde yapılan Kasım indirimlerinden kat kat iyi bunda çoğu kişi hemfikirdir
Discord kullaniyosan akşam birlikte arastirma yapalim, ben de kendi bilgisayarımı tek tek toplayarak aldım belki bu fiyata daha iyisini çıkarabiliriz

Gigabyte Windforce almayın. Soğutma performansı epey vasat. Yazın cayır cayır yanar o kart sıcaktan

Güç kaynağı ve kasayı ucuz ve dandik alma gamepower gibi. 10 sene kullanabileceğin ürünler al.

senin ne kadar 7800x3d ile bide soğutucu ne ekledin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

benzer konularda gainward alma, palit alma, onu alma bunu alma gibi fikir ayrılıklarından dolayı dikkate almıyorum marka özelindeki yorumları, teşekkür ederim yinede. isterse bağıra bağıra çalışsın ısınsın neyse artık, şunu alma bunu alma muhabbeti mide bulandırdı
kanka ben daha ekran kartı ve işlemciyi almadım indirim kovalıyorum ama daha ram soğutucu anakart kasa ssd 22724 tuttu, işlemci ve ekran kartı kaldı onlarda tahminimce 42 45 falan tutar maks 68 70 tutar gibi düşünüyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,286
Üyeler
190,721
Son üye
Scobyduu
Geri