❌İndirim Bitti! NEXTSTAR 65 inch - 4K UHD - MiniLED - Google TV 27.499₺

Hocam sizin mesajınız üzerinden genel cevap vereyim.Tv ayaklarının üzerine kurulum yapıldığında hiçbir ses problemi yoktu. Askı aparata taktım netflixden dizi açtım dolby devreye giriyo zaten otomatik.Filmin aksiyonlu sahnelerinde zırıltıdan izleyemedim kapattım.Yani netflixin sunduğu dolby ile izleyemedikten sonra subwoferın bir anlamı kalmıyo.Bugün servisle saatlerimiz uyuşmadı ama ayaklarının üzerine alıp tekrar deneyeceğim bikaç saate.Farklı aparatla subwofer olan yere denk getirmeden kurulum yapıldığında çözülebileceğini söyledi servis bakalım deneyeceğim.Benim duvar aparatımda bu problem yaşanmasa herkese önerirdim 40kg taşıma kapasiteli yıllardırda kullanıyorum.
Ben duvara değil üniteye koyacağım.
O zaman sorun yoksa np benim için şimdilik o zaman.

100gb yayın tekrarı var. Kick silmesin diye indirip takip ediyorum. 30 gün gerideyim ama 3 senedir yayın kaçırmadım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kaydettim gelince yaparım.
kabin plastiği de aynı bu durumu yaşıyor.

Hocam sizin mesajınız üzerinden genel cevap vereyim.Tv ayaklarının üzerine kurulum yapıldığında hiçbir ses problemi yoktu. Askı aparata taktım netflixden dizi açtım dolby devreye giriyo zaten otomatik.Filmin aksiyonlu sahnelerinde zırıltıdan izleyemedim kapattım.Yani netflixin sunduğu dolby ile izleyemedikten sonra subwoferın bir anlamı kalmıyo.Bugün servisle saatlerimiz uyuşmadı ama ayaklarının üzerine alıp tekrar deneyeceğim bikaç saate.Farklı aparatla subwofer olan yere denk getirmeden kurulum yapıldığında çözülebileceğini söyledi servis bakalım deneyeceğim.Benim duvar aparatımda bu problem yaşanmasa herkese önerirdim 40kg taşıma kapasiteli yıllardırda kullanıyorum.
bass seviyesini biraz kıs.

Arkadaşlar tv geldi servis aparat ve kurulum için 1800₺ istiyor daha iyi aparat biraz daha pahalıymış gerek yok dedim. Şimdi aparat sipariş vereceğim ama hangisini alayım desteğinizi rica ederim

Forumda o kadar muhabbeti geçti ki ben de aldım bir tane.
Arkadaşlar tv geldi servis aparat ve kurulum için 1800₺ istiyor daha iyi aparat biraz daha pahalıymış gerek yok dedim. Şimdi aparat sipariş vereceğim ama hangisini alayım desteğinizi rica ederim
duvar aparatı piyasadakilere göre daha iyi demek istediniz? eğer öyleyse işçilikle birlikte fena fiyat değil.
bir de servis gelmeden önce arıyor mu?

@Perfectshot06
şu sahne de mesela hiç o titreşim sorununu duymadım %30 ses seviyesi idi. Bass seviyesi 50 seviyesinde yani varsayılan ayar.

Forumda o kadar muhabbeti geçti ki ben de aldım bir tane.

duvar aparatı piyasadakilere göre daha iyi demek istediniz? eğer öyleyse işçilikle birlikte fena fiyat değil.
bir de servis gelmeden önce arıyor mu?
Hayır montaj bin tl dedi normal aparat 800₺ daha kalın saclı bi aparat 1500₺ falan dedi en kötüsü 1800₺ ediyor. Aparatı kendim alır takarım öyle çağırırım servisi bu fiyat gereksiz ama hangi aparatı almalıyım onu bilmiyorum

Kurulum konusunda bazı sorularım var. Deneyimleyen arkadaşlar cevaplarsa herkese faydası olur.
1) Duvar aparatını kendimiz temin edersek servis kurarken ücret alacak mı?
2) Tv ünitesi yok, duvar aparatı da henüz gelmediyse kurulum yaparlar mı yere falan?
3) Montaj için şehirdeki servisi mi arayacağız, next iletişim hattını mı?
4) Bazı servisler sabit olmayan aparatları kurmuyormuş nextte öyle bir durum var mı?

Kurulum konusunda bazı sorularım var. Deneyimleyen arkadaşlar cevaplarsa herkese faydası olur.
1) Duvar aparatını kendimiz temin edersek servis kurarken ücret alacak mı?
2) Tv ünitesi yok, duvar aparatı da henüz gelmediyse kurulum yaparlar mı yere falan?
3) Montaj için şehirdeki servisi mi arayacağız, next iletişim hattını mı?
4) Bazı servisler sabit olmayan aparatları kurmuyormuş nextte öyle bir durum var mı?
1-Alacaktır.
2-Kurar.
3- 444 3 666 bulunduğun yeri söylesen yeterli.
4- anlamadım.

İyi akşamlar arkadaşlar. Maç yayını izleyip deneyimlerini paylaşan olursa sevirinim. Hatta video çekse süper olur :)

1-Alacaktır.
2-Kurar.
3- 444 3 666 bulunduğun yeri söylesen yeterli.
4- anlamadım.
Teşekkürler hocam. Hareketli duvar aparatları var ya sağa sola ileri geri yapan onları demek istiyorum, bazı markaların servisleri onları kurmuyormuş sabit olmalıymış yorumlarda okumuştum.

Teşekkürler hocam. Hareketli duvar aparatları var ya sağa sola ileri geri yapan onları demek istiyorum, bazı markaların servisleri onları kurmuyormuş sabit olmalıymış yorumlarda okumuştum.
Sen kendin al su terazisi ile güzelce ölçünü alıp darbeli matkapla del işte zor bir şey yok. İki kişi olsun bunu yaparken!

@Apollo sac kalınlığını sor ama alırken bazıları ince oluyor zamanla eğilir filan

nasıl ürün hocam deneyimlerinizi paylaşırsanız güzel olur
Gerçekten çok güzel hocam bu fiyata bize gelen teknik servis te ilk defa kurmuş cihazı ne kadar aldınız dedi 27 bin diyince şok oldu gerçekten bedava almışsınız dedi bencede öyle

1. Soru için bugün eski televiyondaki askı aparatı söktü yeni televizyona taktı kurduk astık ücret almada giderken normalde alıyoruz ama bu seferlik almıcam dedi yani birazcıkta şans işi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,163,746
Üyeler
184,828
Son üye
Davulcu parası
Geri